Πέθανε το μοντέλο Νανά Ταπάσκου

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του μοντέλου των 90’s, που έφερε το όνομα Νανά Ταπάσκου, με σωρεία χρηστών να την αποχαιρετούν με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια ήταν η Νανά Ταπάσκου

Η Νανά Ταπάσκου συμμετείχε στα Playmate το 1999 και παρά το ότι δεν είχε κερδίσει κάποια διάκριση, το όμορφο μοντέλο κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να δεχθεί πολλές προτάσεις από τον χώρο της μόδας.

Στη συνέχεια, θέλησε να δει τις δυνάμεις της και στον χώρο του τραγουδιού και έτσι κυκλοφόρησε ένα CD single με τίτλο «Ό,τι Αγαπώ». Την ίδια περίοδο, έκανε εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της επαρχίας. Επίσης, πραγματοποίησε ένα πέρασμα από το σίριαλ «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και συμμετείχε στο ριάλιτι «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

Η Νανά Ταπάσκου έχει αναλάβει εκπρόσωπος του Μετώπου Γυναικών στις Σέρρες και είχε κατέβει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την Χρυσή Αυγή.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, το όμορφο μοντέλο είχε δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον επιχειρηματία, Μαυρουδή Αναγνωστάρα και μαζί είχαν δύο παιδιά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss