Πετράκος σε Κανάκη: «Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό»

O Γρηγόρης Πετράκος τα βάζει με τους Ράδιο Αρβύλα και ειδικότερα με τον Αντώνη Κανάκη, μετά τον σχολιασμό του τελευταίου του βίντεο για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή σχολίασε τα όσα είπε ο Γρηγόρης Πετράκος, αφιερώνοντας του την κορυφή του «Top Επικαιρότητας», λέγοντας με κάπως ειρωνικό ύφος ότι «κουβαλάει μόνος του τον σταυρό για όλους του αντιεμβολιαστές και τους αρνητές του κορονοϊού». Χλευάζοντας παράλληλα,τον τρόπο που επέλεξε για να διαμαρτυρηθεί καθήμενος σε ένα παγκάκι της γειτονιάς του.

Αντιδρώντας λοιπόν σε αυτόν τον σχολιασμό, ο τραγουδιστής στρέφει τα βέλη του στον παρουσιαστή της εκπομπής, Αντώνη Κανάκη λέγοντας: «Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό» και προτρέποντας τους συντελεστές του Ράδιου Αρβύλα να «ξαναβάλουν τίτλο “ΑΜΑΝ τα Καθάρματα”».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

Σε ανάρτηση του στο Faceboo, ο τραγουδιστής έγραψε: «Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόϊδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία».

Και συμπλήρωσε στην ίδια ανάρτηση: «Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω… Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες (και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται…».

«Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας… Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα», κατέληξε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του τραγουδιστή:

ανάρτηση από Πετράκο
© Facebook

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss