Πετράλωνα: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη των βιασμών στα παιδιά

Νέα στοιχεία για τον εφιάλτη που έζησαν τα αδέρφια από τον πατέρα τους στα Πετράλωνα φέρνει στο φως ο άνθρωπος που αποκάλυψε τη φρίκη

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον εφιάλτη που έζησαν τα δύο παιδιά στα Πετράλωνα, σύμφωνα με τις περιγραφές του ανθρώπου που βοήθησε τα παιδιά.
Η 22χρονη κόρη έχει καταγγείλει βιασμό από τον πατέρα και από άλλα άτομα με τη συγκάλυψη της μητέρας και ο αδερφός της έχει καταγγείλει τον βιασμό του, όπως ανέφερε ο άνθρωπος αυτός στο Open Tv.

«Η πρώτη καταγγελία έγινε όταν ο γιος της οικογένειας άρχισε να μιλά συγκεκριμένα πια για όλα αυτά που ήταν ορατά στην κινησιολογία του και τη συμπεριφορά του. Τον Ιούλιο του 2017 άρχισε να μιλά συγκεκριμένα. Έπειτα από πίεση στη μητέρα από εμένα και τη φίλη στην καφετέρια κατατέθηκε αίτημα ασφαλιστικών μέτρων στον πρόεδρο των Πρωτοδικών και αμέσως μετά στην Εισαγγελία Ενηλίκων» τόνισε ο άνθρωπος που φιλοξενεί τον 17χρονο σήμερα γιο της οικογένειας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία».

Όπως είπε, «η 22χρονη σήμερα κόρη κακοποιείτο για 6,5 χρόνια, ο γιος για περισσότερο από 3 χρόνια και για το μικρότερο παιδί ψάχνουμε από πότε άρχισε η κακοποίησή του». Πρόσθεσε ότι «από την πλευρά της μητέρας …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss