Πετράλωνα: Συμβόλαιο θανάτου «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. – Το θύμα δέχτηκε 5 σφαίρες σε θώρακα και πρόσωπο

Συναγερμός έχει σημάνει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας με 14 σφαίρες με θύμα άντρα που περπατούσε στην οδό Αλκμήνης στα Πετράλωνα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι «από την πρώτη εικόνα που έχουμε προκύπτει ότι δεν προηγήθηκε διαπληκτισμός ή κάποια άλλη στιχομυθία μεταξύ δραστών και θύματος. Τον προσέγγισαν και τον πυροβόλησαν. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι δράστες ήταν δύο. Το θύμα είναι πιθανότατα αλλοδαπός και εντός των επόμενων ωρών θα ταυτοποιηθεί».
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι από τις 14 σφαίρες, οι πέντε πέτυχαν το θύμα στο θώρακα, το πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματος.

PHOTO GALLERY

Photo 1/5

Συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε στα Πετράλωνα Πηγή: Newsbomb.gr / Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος

Photo 2/5

Γάζωσαν το θύμα οι δράστες Πηγή: Newsbomb.gr / Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος

Photo 3/5

Εικόνα από το σημείο της δολοφονίας Πηγή: Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Photo 4/5

Οι σφαίρες χτύπησαν και παρκαρισμένα αυτοκίνητα Πηγή: Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Photo 5/5

Η δολοφονία έγινε στην οδό Αλκμήνης Πηγή: Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Το γεγονός ότι πυροβόλησαν 14 φορές το θύμα, σε συνδυασμό με το συνολικό τρόπο δράσης τους, παραπέμπει τους αστυνομικούς σε «συμβόλαιο θανάτου». Το θύμα δεν είχε πάνω του έγγραφα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητά του, ενώ τα τραύματα στο πρόσωπο δυσχεραίνουν την ταυτοποίησή του. Στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο μαζί με τα δακτυλικά του αποτυπώματα εκτιμάται ότι θα βοηθήσει τις Αρχές στην ταυτοποίηση.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες ήταν δύο. Όταν άνοιξαν πυρ το θύμα προσπάθησε τραυματισμένο να διαφύγει, ωστόσο, εκείνοι συνέχισαν τους πυροβολισμούς. Οι δράστες εξαφανίστηκαν από το σημείο χρησιμοποιώντας – σύμφωνα με τις εκτιμήσεις- όχημα διαφυγής που είχαν παρκάρει στην περιοχή.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος βρήκαν πάνω στο θύμα μετρητά και ένα κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεκρός άντρας δεν είχε στην κατοχή του όπλο.
Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα στα Πετράλωνα προκειμένου να εντοπιστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας που θα μπορούσε να έχει καταγράψει τους δράστες κατά τη διαφυγή τους.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss