Πέτρος Φιλιππίδης: Θετικός στον κορονοϊό – Οι φήμες για την εντατική

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζει να είναι θετικός στον κορονοϊό – Ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου όμως δεν βρίσκεται ένα βήμα πριν την εντατική σύμφωνα με τη συνήγορό του

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί στη δίκη του την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου με αποτέλεσμα να συνεχιστεί εν απουσία του ίδιου.
Δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μιλούσαν για δύσκολες ώρες του ηθοποιού και πως βρισκόταν ένα βήμα πριν από την εντατική. Η συνήγορός του, Κική Πακιρτζίδου, εμφανίστηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» και είπε την αλήθεια για την υγεία του ηθοποιού.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει διαγνωστεί με κορονοϊό και έχει άσχημα συμπτώματα. Δεν είναι ένα βήμα πριν από την εντατική. Είναι θετικός στον Covid. Είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, έχει ήδη χορηγηθεί αντιϊκή αγωγή την οποία λαμβάνει. Εξακολουθεί να έχει έντονη συμπτωματολογία και προς το παρόν παρακολουθείτε και αντιμετωπίζει την κατάσταση στο σπίτι του.
Μίλησα χθες αργά το απόγευμα μαζί του, είχε μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση για ένα αποδεικτικό στοιχείο που προέκυψε και θα το παρουσιάσουμε στο δικαστήριο. Είναι έτοιμος να απολογηθεί, απλώς πρέπει να υπάρχουν οι φυσικές …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss