Πέτρος Ίμβριος: «Όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί»

O Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και πήρε θέση για τις φωτιές, το ελληνικό κίνημα #metoo, αλλά και το εμβόλιο κατά της νόσου Covid-19.

Για τις φωτιές 

Αρχικά, ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε: «Αν έβρισκα κάποιον, ο οποίος θα προσπαθούσε να βάλει φωτιά στο διπλανό δάσος, δεν ξέρω τι θα έκανα».

«Εγώ πιστεύω ότι η δικαιοσύνη πρέπει να βρει ακριβώς τι έχει συμβεί στην κάθε μία περίπτωση»

Και στη συνέχεια, αναφερόμενος στον ορυμαγδό καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο και το ελληνικό κίνημα #metoo, ο Πέτρος Ίμβριος τόνισε: «Όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί. Βέβαια θα μου πεις ναι, μην είσαι ηλίθιος, μπορεί να σκεφτόταν ότι αν το έλεγε τότε θα υπήρχε πρόβλημα».

«Εγώ πιστεύω ότι η δικαιοσύνη πρέπει να βρει ακριβώς τι έχει συμβεί στην κάθε μία περίπτωση. Όπως δεν συμφωνώ με την παραγραφή, Τι σημαίνει; Κάποια κοπέλα την βίασαν πριν από 20 χρόνια και λέει έχει παραγραφεί. Τι σημαίνει αυτό;», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ή να μην κάνει το εμβόλιο»

Και πρόσθεσε αμέσως μετά αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού: «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ή να μην κάνει το εμβόλιο. Εγώ αρνητής του εμβολίου δεν υπήρξα ποτέ, υπήρξα όμως σκεπτικιστής του εμβολίου».

«Δεν σου κρύβω ότι είχα κλείσει μια φορά ραντεβού για να κάνω το εμβόλιο και το ανέβαλα. Τελικά έκανα και τις δύο δόσεις. Δόξα τω Θεώ, ουρά δεν έβγαλα…», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Πρέπει όμως να μην μας κλείνουν τα μαγαζιά, να μην μας κάνουν ρατσιστές. Τι σημαίνει μαγαζί εμβολιασμένων; Δηλαδή οι άλλοι τι είναι; Λεπροί;», αναρωτήθηκε ο Πέτρος Ίμβριος.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο τραγουδιστής:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss