“PICK N ROLL” με τον Μάρκους Φόστερ απόψε στην COSMOTE TV (vid)

allstarbasket.gr

Ο νέος άσος του Παναθηναϊκού, Μάρκους Φόστερ, σε αποκλειστική συνέντευξη στο αποψινό “PICK N ROLL”, στις 20:00 στο COSMOTE SPORT 4HD.

Για την πρόσφατη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, αλλά και τον θαυμασμό του για τους θρύλους του μπάσκετ, Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη, που βρίσκονται στη διοίκηση της ΚΑΕ, μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» Μάρκους Φόστερ, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην COSMOTE TV. Η συνέντευξη του 25χρονου Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ θα προβληθεί στην εκπομπή «PICK N ROLL» σήμερα, Τρίτη 20/10, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD).

Στο πρόγραμμα της εκπομπής ξεχωρίζει και το αφιέρωμα του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου στον άσο των Λέικερς, Άντονι Ντέιβις, ο οποίος έγραψε ιστορία στο παγκόσμιο μπάσκετ κερδίζοντας καρέ τίτλων (πρωτάθλημα ΝΒΑ, πρωτάθλημα ΝCAA, χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, χρυσό σε Παγκόσμιο Κύπελλο). Παράλληλα, ο Χρήστος Μαρμαρινός αναλύει -μέσω γραφικών- την καθοριστική συμβολή του κορυφαίου Αμερικανού παίκτη σε άμυνα κι επίθεση, που οδήγησε την ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς στην κορυφή του «θρόνου» του NBA.

Στην καθιερωμένη του κάλυψη για το NBA, o Άρης Μπάρκας παρουσιάζει την πιθανότερη
ημερομηνία έναρξης της κανονικής περιόδου, εξετάζει το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα, ενώ αναφέρεται και στην καταληκτική ημερομηνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς.

Τέλος, ο Βασίλης Σκουντής υποδέχεται στο στούντιο του «PICK N ROLL» τον Τάσο
Δελημπαλταδάκη, έναν από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους παικτών στο χώρο του μπάσκετ. Στο επίκεντρο της κουβέντας θα τεθούν, μεταξύ άλλων, οι σπουδαίες συνεργασίες του με κορυφαίους παίκτες του μπάσκετ, όπως τον Φάνη Χριστοδούλου και τον Θοδωρή Παπαλουκά, αλλά και η υποψηφιότητα που έχει θέσει στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής ομοσπονδίας.

Δείτε το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss