Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Συγγνώμη, δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια, ζορίζομαι πάρα πολύ»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι εμφανώς συγκλονισμένη με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας και ειδικά με τις πυρκαγιές. Μάλιστα, η ίδια ζήτησε συγγνώμη που έχει «εξαφανιστεί» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζήτησε από τους followers της να βοηθούν όπως μπορούν.

«Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω… Σας ζητώ συγγνώμη που δε μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου τόσο καιρό. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Παρόλα αυτά το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά πραγματικά δεν…» είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήθελα απλά να σας πω ένα γεια, ελπίζω να είστε ασφαλείς, να περνάτε ωραία όσοι είστε διακοπές. Όσοι μπορείτε να βοηθάτε όσο μπορείτε. Τα social media απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά και να επικοινωνήσουν πολύ σοβαρά θέματα και να βοηθήσουν σε σημείο που είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων για πολλούς ανθρώπους που έδωσαν τον χρόνο τους για να επικοινωνήσουν τις πληροφορίες όλο αυτό τον καιρό».

«Συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα, γιατί από ό,τι φαίνεται οι φωτιές δεν σταματάνε. Και συνεχίζουμε τη ζωή μας όπως μπορούμε, όσοι είμαστε ασφαλείς», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.