Πήρε φόρα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Θα παίξει και σε δεύτερη σειρά στην TV

Μετά τo τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά του Netflix, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα είναι πρωταγωνιστής και στη σειρά «Mr. Natural».

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν να μην κάνει την αρχή, στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Variety, ο αγαπημένος ηθοποιός του Χόλιγουντ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και να έχει παράλληλα και ρόλο εκτελεστικού παραγωγού στην αστυνομική σειρά του Entertainment One, «Mr. Natural».
Δημιουργός της σειράς είναι ο Μιτς Γκλέιζερ και ακολουθεί τον Λουίς Μπάρον (Ντε Νίρο) στο Παλμ Σπρινγκς με ένα επικίνδυνο σχέδιο.

Το «Mr. Natural» σηματοδοτεί το δεύτερο βήμα του ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά μέσα σε λίγους μήνες. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Variety, θα συμμετέχει στην νέα μίνι σειρά «Zero Day» του Netflix σε σενάριο των Έρικ Νιούμαν και Νόα Όπενχαϊμ.Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ όπου θα υποδυθεί έναν πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν ποιος θα είναι αυτός. Μέχρι στιγμής, οι λεπτομέρειες για το σενάριο φυλάσσονται ως επτασφράγιστο μυστικό.Επίσης, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εκτός από πρωταγωνιστής θα έχει και ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.
Με πληροφορίες από το ΑΠΕΔιαβάστε επίσης

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα παίξει σε σειρά του Netflix

Ρόμπερτ ντε Νίρο: Οι «βόλτες» και οι συναντήσεις του στη Θεσσαλονίκη πριν αναχωρήσει για τις Κάννες
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο καταφτάνει στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss