Πιρς Μπρόσναν: «Ανέβασε» φωτογραφίες του νεογέννητου εγγονού του

Ο Πιρς Μπρόσναν γιορτάζει τη γέννηση του τέταρτου εγγονού του με μία σειρά απο τρυφερές φωτογραφίες

Ο Πιρς Μπρόσναν είναι ένας ευτυχισμένος παππούς! Ο 69χρονος ηθοποιός του Fast Charlie, ανακοίνωσε τη γέννηση του νεότερου εγγονού του με μια ανάρτηση στο Instagram την Πέμπτη. Σύμφωνα με τον ευτυχισμένο «χαζοπαππού», ο εγγονός του, Τζάκσον Ελάιζα Μπρόσναν, γεννήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 3:06 μ.μ.
Ο Τζάκσον το τέταρτο εγγόνι του Μπρόσναν, είναι το δεύτερο παιδί του γιου του Σον με τη σύζυγό του Σάνια Μπάνιτς. Το ζευγάρι είναι επίσης γονείς της 7χρονης Mάρλει Μέι. «Όλες οι ευλογίες σε σένα, αγαπημένε μου εγγονέ, καλωσόρισες. Συγχαρητήρια αγαπητοί μου Σον, Σάνια και Μάρλει. Ειρήνη σε σας», έγραψε ο Μπρόσναν δίπλα σε δύο αξιολάτρευτες κοντινές εικόνες του νεογέννητου.

https://www.instagram.com/p/ClEabRvv3FG

Ο Μπρόσναν έχει δύο μεγαλύτερα εγγόνια που ονομάζονται Ιζαμπέλα και Λούκας μέσω της αείμνηστης κόρης του Σάρλοτ, η οποία πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών το 2013, μαζί με το νεότερο εγγόνι του και τη Μάρλεϊ Μέι.

Εκτός απο τον Σον και τη Σάρλοτ, ο Μπρόσναν έχει έναν ακόμη γιό τον 50χρονο Κρίστοφερ από τον γάμο του με την Αυστραλή ηθοποιό Κασάντρα Σμιθ, η οποία πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών το 1991. Αφού ξαναπαντρεύτηκε το 2001, η σύζυγός του, Keely Shaye Smith, γέννη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss