Πιτ Σάμπρας για Ρότζερ Φέντερερ: «Κυριαρχούσες στο άθλημά μας. Θα μας λείψεις»! (vid)

Ο Πιτ Σάμπρας απέτισε φόρο τιμής στον Ρότζερ Φέντερερ, με ένα βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσίευσε η ATP, με αφορμή την αποχώρηση του Ελβετού τενίστα από την ενεργό δράση.

O Αμερικανός θρύλος του τένις, ο οποίος κατέκτησε 14 τρόπαια Grand Slam και την κυριαρχία του στο Wimbledon διέκοψε ο Ρότζερ Φέντερερ το 2001, θυμήθηκε την μοναδική τους αναμέτρηση στο Wimbledon, που κέρδισε ο νεαρός τότε Ελβετός τενίστας, σε ηλικία μόλις 19 ετών.

«Δεν ξέρω από πού να αρχίσω, οπότε θα ξεκινήσω από την αρχή», είπε αρχικά ο Σάμπρας απευθυνόμενος σε πρώτο πρόσωπο στον κάτοχο των 20 Grand Slam τίτλων και πρόσθεσε: «Όταν πρωτογνωρισθήκαμε, ήσουν μόνο 19 ετών, ήσουν ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης, αλλά ήδη μιλούσαμε πολύ για εσένα. Δώσαμε μια μεγάλη μάχη στο κεντρικό γήπεδο στο Wimbledon και είχες νικήσει στα πέντε σετ. Θυμάμαι ότι έφευγα από το γήπεδο με την αίσθηση ότι έκανα τον αγώνα μου».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πιτ Σάμπρας, είχε νικήσει στους προηγούμενους τέσσερις τελικούς στο βρετανικό Grand Slam, φθάνοντας τα επτά τρόπαια στα κορυφαία τουρνουά!

Στην συνέχεια ο Σάμπρας επικράτησε στο US Open το 2002, πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση και τις επόμενες δύο δεκαετίες, είδε την καριέρα του Φέντερερ να «εκτοξεύεται».

«Δεν ήξερα ότι είκοσι χρόνια αργότερα θα είχες κατακτήσει είκοσι Major, ότι θα ήσουν Νο 1 για χρόνια, ότι θα κυριαρχούσες στο άθλημά μας και στην πραγματικότητα, ότι θα τα είχες κάνει όλα. Θα μας λείψεις», επεσήμανε ο Σάμπρας, αποκαλώντας τον Φέντερερ «πραγματικά ξεχωριστό παίκτη».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss