Πλαστές βεβαιώσεις για πατρική κακοποίηση – Ψυχολόγος στο μικροσκόπιο

Διαζευγμένες μητέρες φέρεται να καταγγέλλουν ψευδώς για σεξουαλική κακοποίηση τον πατέρα του παιδιού τους, προκειμένου να λάβουν την πλήρη επιμέλειά τους.

Εννέα πατεράδες έχουν προσφύγει, μέχρι στιγμής, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να διερευνηθεί η ύπαρξη κυκλώματος παιδοψυχολόγων που χορηγεί ψευδείς γνωματεύσεις και επιβεβαιώνει την κακοποίηση των παιδιών τους.
Διαζευγμένες μητέρες φέρεται να καταγγέλλουν ψευδώς για σεξουαλική κακοποίηση τον πατέρα του παιδιού τους, προκειμένου να λάβουν την πλήρη επιμέλειά τους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο επίκεντρο των Αρχών βρίσκεται γνωστή ψυχολόγος, η οποία πέρα της χορήγησης γνωματεύσεων έχει εμφανιστεί και ως μάρτυρας σε δίκη.

Για το φαινόμενο μίλησε στο MEGA η δικηγόρος Χριστίνα Φλώρου. Σημείωσε πως τέτοιου είδους εκδικητικά περιστατικά μετά από ένα διαζύγιο δεν αποτελούν καινούριο φαινόμενο, όμως «τώρα τελευταία το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις κοινωνικής μάστιγας».

Η ίδια ανέφερε πως έχει βρεθεί στην ίδια δικαστική αίθουσα με την εν λόγω ψυχολόγο και εξήγησε πως επειδή δεν είναι παιδοψυχίατρος, η γνωμάτευσή της δεν έχει την απαιτούμενη βαρύτητα.

«Το θέμα είναι τι κάνει το δικαστικό σύστημα ώστε αυτές οι υποθέσεις να διερευνηθούν άμεσα από τους αρμόδιους. Αυτή τη στιγμή έχουν υποπέσει στη δική μου αντίληψη τουλάχιστον είκοσι υποθέσεις» συμπλήρωσε η δικηγόρος.
Διαβάστε επίσης:
Πετράλωνα: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη των βιασμών στα παιδιά

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss