Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα στα μετόπισθεν, τραυματίστηκαν οι Κουντέ και Αραούχο και χάνουν τα ματς με Ίντερ και Ρεάλ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ζιλ Κουντέ @ 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα υπέστη σοβαρό πλήγμα για τα μετόπισθεν, καθώς τραυματίστηκαν στις Εθνικές οι Ζιλ Κουντέ και Ρόναλντ Αραούχο και αναμένεται να μείνουν εκτός μίνιμουμ για ένα μήνα, χάνοντας τα παιχνίδια με Ίντερ και Ρεάλ.

Σοβαρό πλήγμα υπέστη από την Μπαρτσελόνα στο διάλειμμα των εθνικών ομάδων, καθώς τραυματίστηκαν ο Ζιλ Κουντέ και ο Ρόναλντ Αραούχο και σύμφωνα με την Mundo Deportivo, αμφότεροι θα μείνουν εκτός δράσης μίνιμουμ για έναν μήνα.

Οι Καταλανοί στην επίσημη ενημέρωσή τους δεν αναφέρουν την εκτιμώμενη επιστροφή τους, παρά μόνο τη ζημιά που υπέστησαν. Ο Γάλλος στόπερ τραυματίστηκε στον αριστερό του δικέφαλο μηριαίο, ενώ ο Αραούχο υπέστη αποκόλληση του δεξιού μακρού τένοντα στον προσαγωγό του.

Μέσα στον επόμενο μήνα οι Καταλανοί θα δώσουν δύο σημαντικά παιχνίδια με την Ίντερ στο Champions League (εντός και εκτός), όπως και το “el clasico” με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για τη La Liga. Έτσι ο Τσάβι καλείται να βρει λύσεις μέσα στο επόμενο διάστημα για το κέντρο της άμυνάς του για κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss