Πνιγμός 15χρονου στη Χαλκιδική: Με λευκά λουλούδια το τελευταίο αντίο από τους συμμαθητές του

Θρήνος στο ύστατο χαίρε για τον 15χρονο που πνίγηκε όταν είχε πάει εκδρομή με τους φίλους του για μπάνιο στη Χαλκιδική  

Το τελευταίο αντίο στον 15χρονο είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας, 29/8, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές στο Λιποχώρι Σκύδρας.
Με λευκά λουλούδια στα χέρια και εμφανώς συγκινημένοι, οικογένεια, φίλοι και γνωστοί ακολούθησαν την πομπή φτάνοντας πριν λίγο στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Λιποχώρι για να τιμήσουν την μνήμη του νεαρού παιδιού που έχασε την ζωή του τόσο άδικα.

Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς του 15χρονου που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν τον μονάκριβο γιο τους.

Χάθηκε το μοναχοπαίδι τους
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός. Ο 15χρονος βούτηξε στη θάλασσα και λίγο αργότερα ανασύρθηκε στην στεριά νεκρός, με τους φίλους και τους διασώστες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, χωρίς όμως να μπορέσουν να τον επαναφέρουν.
Οι γονείς του παιδιού, συντετριμμένοι, περιμένουν τώρα απαντήσεις από τις ιστολογικές εξετάσεις που ίσως ρίξουν φως στα τυχόν αίτια που προκάλεσαν τον πνιγμό.
Αβάσταχτος ο πόνος για τον πατέρα του 15χρονου. Πληροφορήθηκε πρώτα απ’ όλους ότι το παιδί του δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του.

«Κατέρρευσε, ήρθε ασθενοφόρο και η γιαγιά τα ίδια, τραγωδία».
Ο ξάδερφος και οι φίλοι που ήταν μαζί με τον 15χρονο στη θάλασσα βρίσκονται σε σοκ, προσπαθώντας ακόμη να εξηγήσουν πώς ο Τάσος πνίγηκε ενώ ήταν δίπλα τους.
Σύμφωνα με οικογενειακό φίλο, ο 15χρονος δεν ήξερε να κολυμπάει, ενώ στο σημείο που τα παιδιά κολυμπούσαν, η θάλασσα βαθαίνει απότομα και υπάρχει η εικασία ότι το παιδί μπορεί να πάτησε σε λακκούβα και να μην πρόλαβε να βγει στην επιφάνεια.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss