Poco M3 από την ανεξάρτητη -πλέον- Poco Global

Επίσημο έγινε πριν λίγο το Poco M3, το νέο οικονομικό smartphone από το sub-brand της Xiaomi που ανακοινώνει μάλιστα και την ανεξάρτητη πορεία του στην αγορά ως Poco Global.

Το M3 ενσωματώνει ασυνήθιστο σχεδιασμό και δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, ένας από τους λόγους που στοχεύει άλλωστε στους gamers που ψάχνουν παράλληλα μια οικονομική πρόταση. Η οθόνη των 6,53 ιντσών είναι τεχνολογίας LCD με ανάλυση FHD+ και η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3, χωρίς όμως να διαθέτει κάποιο μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης. Σε μια μικρή οπή βρίσκεται η selfie κάμερα των 8MP. 

Στο εσωτερικό η Poco εξοπλίζει το M3 με το Snapdragon 662 chipset, που αποτελείται από 8πύρηνο επεξεργαστή, Adreno 610GPU, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτα μνήμης. Από τα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι η τεράστια μπαταρία του με χωρητικότητα 6.000mAh και η οποία σύμφωνα με την εταιρεία αρκεί για απρόσκοπτη χρήση 2 ημερών χωρίς φόρτιση. Όταν θα χρειαστεί να τη φορτίσετε πάντως, υπάρχει μια τυπική ταχύτητα στα 18W, με τη συσκευασία να περιλαμβάνει φορτιστή των 22.5W ενώ υποστηρίζεται και αντίστροφη ενσύρματη φόρτιση για άλλα συμβατά gadgets.

Σε ότι αφορά το gaming, εκτός της παρουσίας στερεοφωνικών ηχείων, η Poco αναφέρει ότι το M3 «προσφέρει υψηλότερη απόδοση με μικρότερη παραγωγή θερμότητας και ενεργειακή κατανάλωση, χαρακτηριστικό που κάνει τη συσκευή μοναδική στην κατηγορία της». Προσθέτει ακόμα ότι «χάρη στην τεχνολογία εσωτερικής (μόνιμης) μνήμης η οποία εξασφαλίζει υψηλότερη απόδοση, ταχύτητα και ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών ενεργειών, ο χρήστης αποκτά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι στον αντίπαλό του στο παιχνίδι κάθε φορά που ανοίγετε εφαρμογές και παιχνίδια».

Διαθέτει ακόμα τριπλή κάμερα 48MP σε ελκυστική τιμή για τα δεδομένα της αγοράς smartphone, υποστηριζόμενη από macro φακό 2MP και αισθητήρα βάθους 2MP που δεν αναμένεται να εντυπωσιάζουν με την ποιότητά των λήψεων τους. Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε πλευρικό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, 

Το Poco M3 διατίθεται σε δύο παραλλαγές (με διαφορετικές μνήμες και διαφορετικό αποθηκευτικό χώρο), 4GB+64GB και  4GB+128GB αντίστοιχα, με τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά να πραγματοποιείται τις επόμενες εβδομάδες. Η τιμή για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί πάντως στην αμερικανική αγορά, οι τιμές που ανακοινώθηκαν για τις δύο εκδόσεις είναι $149 και $169 αντίστοιχα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss