Πογέτ: ‘Υπάρχει στόχος, η συνεχή βελτίωση της ομάδας και η άνοδος στο FIFA Ranking’

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκουστάβο Πογέτ παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς του Σαββάτου (24/9) με αντίπαλο την Κύπρο τόνισε πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν βρει το κίνητρο για να φτάσουν στη νίκη.

Ο Γκουστάβο Πογέτ παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς του Σαββάτου (24/9) με αντίπαλο την Κύπρο τόνισε πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν βρει το κίνητρο για να φτάσουν στη νίκη. Αυτό είναι η συνεχής βελτίωση της ομάδας και η άνοδος στο FIFA Ranking.

Για την “κόντρα” του με τον Κετσπάγια ως παίκτης:

“Ο προπονητής σας ήταν πολύ άτυχος γιατί έπαιζε στην ομάδα που σημείωσα τα περισσότερα γκολ στην Αγγλία. Ανυπομονώ να τον δω. Επίσης ήταν στην ΑΕΚ, τη μόνη ομάδα που προπόνησα στην Ελλάδα οπότε έχουμε κοινό παρελθόν. Στον αγώνα τα πάντα εξαρτώνται από τους παίκτες, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά”.

Για το κίνητρο που προσπαθεί να δώσει στους παίκτες του:

“Προσπαθούμε να έχουμε έναν στόχο, να επικεντρωθούμε σε αυτόν. Τον Ιούνιο ο στόχος ήταν να βγούμε πρώτοι, τώρα να κερδίσουμε αυτά τα δύο ματς και να βελτιωθούμε στο FIFA Ranking και. Είναι ένα ντέρμπι. Όλοι στην Κύπρο μας περιμένουν και θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα οπότε πρέπει να το αντιμετωπίσουμε έτσι ακριβώς. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ομάδα της Κύπρου καθώς έχουν νέο προπονητή, νέα τακτική, νέο σύστημα”.

Για τις απουσίες που υπάρχουν και αν αλλάζει κάτι στον τρόπο προσέγγισης:

“Δεν θα σας πω πολλά. Συνήθως επικεντρωνόμαστε στο τι κάνουμε εμείς, το καλύτερο που μπορούμε με σεβασμό στον αντίπαλο μας. Ιδίως από τη στιγμή που δεν τους ξέρουμε. Ξέραμε την προηγούμενη φορά το σύστημα, το πως παίζουν, τώρα όχι. Δεν επικεντρώνομαι στους παίκτες που λείπουν αλλά σε αυτούς που είναι με την ομάδα για να τους προετοιμάσω το καλύτερο δυνατόν”.

Για το πως θα δείξει η ομάδα πάθος και ένταση που είναι τα χαρακτηριστικά που θέλει από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον:

“Υπάρχει στόχος. Η συνεχής βελτίωση. Είναι ένα καλό τεστ για τους ποδοσφαιριστές και το μέλλον τους. Θέλω να δείξουμε τα ίδια στοιχεία, επιθυμία για τη νίκη, να δείξουμε πως είμαστε εκεί για να παίξουμε και να είμαστε εδώ αύριο το βράδυ και να δείξουμε πως η ομάδα μπόρεσε να ανταποκριθεί σε ότι και αν έχει απέναντι της”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss