Ποια είναι η Ducati που εξαντλήθηκε μέσα σε μερικές ώρες;

Κάθε μοτοσυκλέτα της ιταλικής μάρκας είναι ξεχωριστή. Ωστόσο, τα πράγματα αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν υπάρχει μία σύνδεση με την Lamborghini.

Του Γιάννη Σκουφή
Η Ducati Streetfighter V4 Lamborghini είναι μια από τις αρκετές ειδικές εκδόσεις που ετοιμάζει η ιταλική εταιρεία και που πιθανότατα θα γίνουν ανάρπαστες. Όπως ανάρπαστες έγιναν μέσα σε μερικές μόλις ώρες και οι 693 συνολικά Streetfighter V4 που είναι εμπνευσμένες χρωματικά από την Lamborghini Huracan STO.

Μηχανικά η σπέσιαλ Ducati βασίζεται στην Panigale V4 και ξεχωρίζει από τους αντίστοιχους χρωματικούς συνδυασμούς και τα νέα πιο ελαφρά υλικά. Οι τροχοί είναι από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία που μας παραπέμπουν στο σχεδιαστικό πρότυπο της Lamborghini, ενώ ο πίσω ασφαλίζει με ένα μπουλόνι από τιτάνιο.
Υπάρχουν αρκετά μέρη της μοτοσυκλέτας κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, ενώ η σέλα είναι εμπνευσμένη από τα καθίσματα της Huracan STO. Η εξάτμιση είναι της Akrapovic, ενώ γενικότερο το όλο σύνολο της συλλεκτικής Panigale V4 έχει πολλές αναβαθμίσεις.

PHOTO GALLERY

Photo 1/6

Photo 2/6

Photo 3/6

Photo 4/6

Photo 5/6

Photo 6/6

Αξιοσημείωτο είναι πως οι 63 από τις 693 μοτοσικλέτες έχουν ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα (Speciale Clienti) και προορίζονται για φανατικούς πελάτες της Lamborghini.
H Panigale κινείται από έναν V4 με 1.103 κυβικά που αποδίδει 208 ίππους και ξεχωρίζει για το δεσμοδρομικό σύστημα των βαλβίδων του.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss