Ποια είναι τα δυνατά «χαρτιά» της προσωπικότητας σου;

Η προσωπικότητα μας πάντοτε έχει ισχυρές αλλά και πιο ανίσχυρες πτυχές και συχνά μπερδευόμαστε για το τι υπερτερεί και τι όχι. Αυτό το τεστ προσωπικότητας όμως ήρθε να ξεδιαλύνει τα πράγματα και να σου υποδείξει εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο τα πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις προσεκτικά την παρακάτω εικόνα. Σύμφωνα με αυτό που θα δεις πρώτο θα μπορέσεις να διαβάσεις και τη σχετική ερμηνεία, προκειμένου να ανακαλύψεις τα δυνατά σου «χαρτιά», εκείνα που σε κάνουν παντοδύναμο, και ας μην το ήξερες μέχρι σήμερα. Το σημαντικό είναι να εστιάσεις στο πρώτο πράγμα που θα δεις, αφού αυτή θα είναι και η πρώτη σου ερμηνεία γι’ αυτό που θα δεις.

Δες την εικόνα:

εικόνα με πουλιά και φύλλα για το τεστ προσωπικότητας
© jenny.gr

Τι σου τράβηξε πρώτο την προσοχή; Πού εστίασε το βλέμμα σου πρώτα;

  • Πτηνό στη δεξιά πλευρά του κλαδιού

Εάν το πρώτο πράγμα που πρόσεξες είναι το πτηνό στη δεξιά πλευρά της εικόνας, τότε είσαι ένα άτομο ανοιχτό και τίμιο. Σ’ αρέσει η ειλικρίνεια σε κάθε επίπεδο της κοινωνικής σου ζωής. Επιπλέον, μένεις πιστός στις αξίες, στις αρχές, στα «πιστεύω» και στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν (βλ. φίλους, οικογένεια, συνεργάτες κτλ.). Φυσικά, περιμένεις την ίδια αντιμετώπιση και από εκείνους. Απεχθάνεσαι την κριτική και αποφεύγεις να την ασκείς εάν δεν έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα πράγματα. Θες πάντοτε να εξετάζεις ενδελεχώς μια κατάσταση προτού εκφέρεις γνώμη. Η περιέργεια σου σε κάνει πιο δυνατό και ζωντανό, καθώς σε κινητοποιεί και σε κάνει να αναζητάς πάντοτε νέες περιπέτειες και εμπειρίες.

  • Φύλλα του δέντρου

Εάν το πρώτο που είδες είναι τα φύλλα, στο αριστερό μέρος της παραπάνω εικόνας, τότς αυτό σημαίνει ότι προσέχεις κάθε λεπτομέρεια και πως προτιμάς να αναλύεις προσεκτικά κάθε κατάσταση προτού πάρεις μια απόφαση. Με «όπλο» σου τον ορθολογισμό που σε διακατέχει κερδίζεις κάθε «μάχη» όσο άνιση και αν είναι, ενώ απορρίπτεις την τύχη και όσα εκείνη μπορεί να φέρει. Ξέρεις τι θες και πως να το κατακτήσεις γιατί πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

  • Ένα κλαδί

Εάν πρώτα παρατήρησες το κλαδί, τότε είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και σ’ αρέσει να σε θαυμάζουν -ακόμα και να σε εκθειάζουν- για τα επιτεύγματα και την προσωπικότητα σου. Είσαι άνθρωπος που αναζητά να βρίσκεται στο επίκεντρο και no matter what πάντοτε είστε ο εαυτός σας. Με την αστείρευτη αισιοδοξία σου καταφέρνεις να παίρνεις αυτό που θες και να κατακτάς όσους σε περιβάλλουν.

  • Δύο πουλιά

Εάν δεν είδες μόνο το ένα πτηνό στα δεξιά, αλλά το μάτι σου «έπιασε» ως πτηνό και τα φύλλα στο αριστερό μέρος της εικόνας -άρα, αν είδες δύο πουλιά να απεικονίζονται στην εικόνα- αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα ήρεμο, γαλήνιο και άκρως συγκροτημένο άτομα. Ξέρεις τι θες και δεν αφήνεις κανέναν να σου υποδείξει το τι πρέπει να κάνεις ή/και να παίρνει αποφάσεις αντί για εσένα. Δεν αφήνεις εύκολα τη ζωή στην τύχη και σκέφτεσαι πολύ πριν πράξεις. Επιπλέον, η ατέλειωτη ενέργεια σου σε κάνει πηγή έμπνευσης για τους άλλους, ενώ για σένα τα εμπόδια είναι απλά ένας ακόμη τρόπος να ξεπεράσεις τα όρια σου για να πετύχεις αυτό που θες.

Με πληροφορίες: Jenny.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss