Ποιες είναι οι φθινοπωρινές τάσεις στις γυναικείες τσάντες φέτος;

Εκκεντρικές και φανταχτερές θέλουν  οι σχεδιαστές μόδας τις τσάντες που θα κρατούν οι γυναίκες  φέτος το φθινόπωρο.  Αν λοιπόν σκέφτεστε να αγοράσετε μία τσάντα μέσα στον Οκτωβρη, ιδού οι κορυφαίες τάσεις στις  τσάντες:

  1. Γούνινες τσάντες. Ετε σαν λεπτομέρεια, είτε σε ολόκληρη τη τσάντα, η γούνα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τις τσάντες του φθινοπώρου . Η υφή που έχουν οι γύνες, θα κάνουν τις τσάντες αυτές  τις αγαπημένες σου.
  2. Γεωμετρικού ύφους clutch. Οι μικρές τσάντες αποτελούν από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Για πρακτικούς λόγους δεν επιλέγουμε τις μικροσκοπικές , αλλά λίγο πιο ευρύχωρες που χωρούν μερικά αντικείμενα μέσα και που σκοπό έχουν να κάνουν τις εμφανίσεις μας πιο ξεχωριστές.
  3. Με  εφέ από  δέρμα κροκοδείλου. Οι λεγόμενες τσάντες «κροκό» που συνόδευαν τις εμφανίσεις μας στη δεκαετία του 2000, επιστρέφουν. Είτε ως τσάντα ώμου, είτε ως φάκελος, σε έντονες αποχρώσεις ή σε πιο ουδέτερες η τάση αυτή προσφέρει  στο look σου  την απόλυτη φινέτσα
  4.  Δύο τσαντες μαζί: Άκόμα κι αν έχουν διαφορά στο σχήμα ή το χρώμα το αποτέλεσμα που θα σου προσφέρουν δύο τσάντες μαζί στις εμφανίσεις σου θα είναι μοναδικό.
  5. Τεράστιες tote.Οι oversized τσάντες αντιστέκονται στην τάση των mini bags και προσφέρουν άνεση και στιλ στις εμφανίσεις μας.
  6. Mε αλυσίδες. Τα παραδοσιακά λουριά στις τσάντες φεύγουν και οι αλυσίδες επιστρέφουν. Μεγάλες, μικρές, χρυσές, μπρονζέ, ασημένιες ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σου θα το δεις σε τσάντες.
  7. Οι  μίνι τσαντες. Οι μικροσκοπικές τσάντες έγιναν γρήγορα τάση και αυτό όχι μόνο γιατί το πρότειναν οι σχεδιαστές μόδας, αλλά γιατί άρχισαν να τις φορούν πολλές influencers. Ωστόσο, τι μπορεί να χωράει σε μια τόσο μικρή τσάντα;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss