Ποιες σειρές αντικαθιστούν «Σασμό» και «Γη της Ελιάς»

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα προγράμματα που επέλεξαν τα στελέχη του ALPHA και του MEGA για να αντικαταστήσουν «Σασμό» και «Γη της Ελιάς».

Αυλαία θα ρίξουν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου οι δύο μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς. «Σασμός» και «Γη της Ελιάς» θα αποχαιρετίσουν για λίγο του κοινό, επιστρέφοντας με νέα επεισόδια το πρώτο δεκαήμερο του 2023.
Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα προγράμματα που επέλεξαν τα στελέχη του ALPHA και του MEGA για να αντικαταστήσουν τις προαναφερθείσες σειρές. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, ο ALPHA θα ρίχνει στην αρένα στις 20.00 την επανάληψη του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που θα κρατά παρέα για δύο ώρες. Στις 22.00 θα ακολουθούν ταινίες. Με αυτό τον τρόπο, οι ιθύνοντες καλύπτουν το κενό όχι μόνο του «Σασμού» αλλά και του «Παράδεισου των Κυριών» (20.00-21.00) και της παραγωγής «Αυτή η νύχτα μένει» (22.40-24.00).

Στο μέτωπο του MEGA, επανέρχονται δύο από τις all time classic σειρές του σταθμού. Στις 21.00, αντί για το σίριαλ «Η Γη της Ελιάς», θα παρακολουθούμε τη σπαρταριστή κωμωδία «Είσαι το ταίρι μου». Η θρυλική σειρά των Λευτέρη Παπαπέτρου και Αντώνη Αγγελόπουλου, με τους Αλέκο Συσσοβίτη, Κατερίνα Λέχου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Βίκυ Σταυροπούλου, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss