Ποινές της UEFA σε Μαρσέιγ και Νις

Από μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε σε Μαρσέιγ και Νις για τα επεισόδια στα ματς με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Κολωνία αντίστοιχα.

Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στα πρόσφατα Ευρωπαϊκά ματς στη Γαλλία, έφεραν ποινές για Μαρσέιγ και Νις. Οι Μασσαλοί είχαν φιλοξενήσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και η Νις την Κολωνία. Η κατάσταση ξέφυγε κι έτσι οι γηπεδούχες ομάδες θα αναγκαστούν να παίξουν από ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτή την ποινή επέβαλλε η UEFA όπως ανακοινώθηκε.

Ειδικά η Μαρσέιγ ήταν υπότροπη ακόμη κι απ’ τα ματς της περασμένης σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Η Ολιμπίκ δε θα έχει τον κόσμο της στο ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας λοιπόν, ενώ η Νις απέναντι στη Σλοβάτσκο.

Όσο για τις Γερμανικές ομάδες οι οπαδοί των οποίων συμμετείχαν στα επεισόδια, τη γλίτωσαν με μικρότερες ποινές. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα πληρώσει 45.000 ευρώ, δε θα της επιτραπεί να έχει οπαδούς της στο επόμενο εκτός έδρας ματς, ενώ θα αφήσει κενά 1.000 καθίσματα σε ένα απ’ τα πέταλα του γηπέδου της στο επόμενο εντός.

Η Κολωνία θα πληρώσει 100.000 ευρώ και δε θα έχει δικαίωμα να πάρει εισιτήρια στα επόμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss