Ποινική δίωξη σε παίκτη ριάλιτι που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

Το φως της δημοσιότητες είδε την Πέμπτη (20/1) μια καταγγελία σε βάρος πασίγνωστου παίκτη ριάλιτι, τον οποίο παρακολουθούμε αυτήν την περίοδο στις οθόνες μας και ο οποίος κατηγορείται από μια 16χρονη για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παρουσίασε την πλευρά του παίκτη του ριάλιτι, μέσα από τα όσα είπε η δικηγόρος του.

Αρνείται κάθε κατηγορία ο πασίγνωστος παίχτης ριάλιτι

«Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας αλλά και σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη εναντίον της. Μου ζήτησε να δηλώσω ενώπιον όλων ότι όταν επιστρέψει θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του», είπε αρχικά ο δικηγόρος του.

«Η μηνύτρια προθυμοποιήθηκε να του ασκήσει η ίδια της πιέσεις αυτές και κατευθύνθηκαν σε ένα παγκάκι περί τα 5 μέτρα απέναντι από τα παιδιά»

Και συνέχισε λέγοντας: «Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης παρουσία μιας ομάδας εφήβων που είδαν όλα όσα συνέβησαν. Ο εντολέας μου εν όψει και του παιχνιδιού στο οποίο επρόκειτο να συμμετάσχει προπονούνταν με κάποιους έφηβους που τον χρονομετρούσαν. Στην ομάδα αυτή των εφήβων ήταν και η μηνύτρια. Αφού τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνησή του, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε σε κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα».

«Η μηνύτρια προθυμοποιήθηκε να του ασκήσει η ίδια της πιέσεις αυτές και κατευθύνθηκαν σε ένα παγκάκι περί τα 5 μέτρα απέναντι από τα παιδιά. Του άσκησε αυτές τις πιέσεις στην αρχή στην πλάτη και στη συνέχεια στο μπροστινό μέρος», συμπλήρωσε ο ίδιος αμέσως μετά.

«Τότε, με δική της πρωτοβουλία η μηνύτρια τον αγκάλιασε και επειδή ο εντολέας μου δε θέλησε να δώσει συνέχεια σηκώθηκε – η ίδια παρέμενε πάνω του – την αγκάλιασε και τη μετέφερε στα πέντε μέτρα εκεί που ήταν τα υπόλοιπα παιδιά, την άφησε κάτω, της είπε ευχαριστώ και λίγο μετά εκείνη αποχώρησε» εξήγησε η δικηγόρος του παίκτη ριάλιτι.

Τί δήλωσε ο δικηγόρος της 16χρονης;

Λίγο αργότερα, στην εκπομπή εμφανίστηκε και η δικηγόρος της 16χρονης η οποία αποκάλυψε ότι από χθες, έχει ασκηθεί στον παίκτη ριάλιτι ποινική δίωξη. Το γεγονός όμως ότι η μήνυση αφορά πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα δεν καθιστά αναγκαίο να αποχωρήσει από το ριάλιτι για να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.