Ποιο είναι το τρίγωνο των Βερμούδων του Ερντογάν;

Δεν ξέρω αν υπάρχει το τρίγωνο των Βερμούδων στον βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, αλλά σίγουρα υπάρχει στα Βαλκάνια και στην Βόρεια Αφρική.

Για όσους ακόμα δεν έχουν καταλάβει ο Τούρκος Πρόεδρος επιχειρεί με νύχια και με δόντια να χτίσει συμμαχίες προκειμένου να στήσει ένα ιδιότυπο τρίγωνο των Βερμούδων μεταξύ Λιβύης, Σκοπίων και Αλβανίας προκειμένου να κυκλώσει την χώρα μας και να αποτρέψει – τι άλλο; – την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.
Οι επαφές και οι πιέσεις που ασκεί και στις τρεις αυτές περιοχές είναι σφοδρότατες εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια προκειμένου να στήσει αεροπορικές βάσεις και να φορτώσει με άρματα μάχης και την Αλβανία και τα Σκόπια, ενώ στη Λιβύη θέλει βεβαίως να ελέγχει και το λιμάνι της Μισράτα με τον στόλο του. Όλο αυτό το σατανικό σχέδιο του Ταγίπ Ερντογάν δεν ανάγεται στην σφαίρα κάποιας συνωμοσιολογίας αλλά είναι ηλίου φαεινότερο από τους τακτικισμούς των Τούρκων και τις συνεχείς επισκέψεις του Ερντογάν τόσο στις χώρες της Βαλκανικής όσο και στην Λιβύη.

Δημιουργεί δηλαδή έναν ασφυκτικό κλοιό από βορρά και από νότο έχοντας πολύ κοντά στη χώρα μας βαρέα οπλικά συστήματα. Τα είχε πει μόνος του …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss