Ποιο μακιγιάζ πρέπει να αποφύγεις στο σχολείο

Είμαι σίγουρη πως έχεις ήδη αρχίσει να ψάχνεις το ντύσιμο για το πρωινό της 14ης Σεπτεμβρίου. Ναι, πλησιάζει η ημέρα του αγιασμού για το νέο σχολικό έτος και επιβάλλεται να σε βρει απόλυτα προετοιμασμένη. Αυτή η χρονιά είναι λίγο διαφορετική αφού η ξαφνική πανδημία του Κορονοϊού πριν λίγους μήνες, έφερε για τα καλά την μάσκα προστασίας στη ζωή μας.

Όπως καταλαβαίνεις η συνεχής χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη για να προστατέψεις εσένα και τους γύρω σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καλύπτεται το πρόσωπό σου, οπότε χρειάζεσαι αυτομάτως ολοένα και λιγότερο μακιγιάζ. Δεν υπάρχει άλλωστε κανένας λόγος να φοράς βαρύ και πολύ έντονο make-up τα πρωινά του σχολείου. Φυσικά μπορείς κανονικά να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τα αγαπημένα σου καλλυντικά, αποφεύγοντας όμως κάποια συγκεκριμένα πράγματα που θα οδηγήσουν στην υπερβολή.

Εμείς είμαστε πάντα εδώ για εσένα γι’ αυτό συγκεντρώσαμε όλα τα χρήσιμα tips ώστε να ξέρεις από τι πρέπει να κρατηθείς μακριά. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα ανακαλύψεις όλα.

1) Μην φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες

Για κανέναν απολύτως λόγο. Είναι εντελώς περιττές και το μόνο σίγουρο είναι πως θα τραβήξουν όλα τα βλέματα πάνω σου, όχι όμως θετικά.

2) Μην φοράς κόκκινο κραγιόν

Μιλάμε για ένα ξεκάθαρο #DON’T. Αρχικά κανένας καθηγητής δεν πρόκειται να σε δει με καλό μάτι όταν φοράς ένα τόσο έντονο κραγιόν. Επιπλέον είναι υπερβολικό για μια τόσο πρωινή εμφάνιση.

3) Μην το παρακάνεις με το eyeliner

Μια λεπτή γραμμή αρκεί ώστε να τονίσεις και να αναδείξεις το σχήμα των ματιών σου.

4) Μην επιλέγεις πολύ σκούρο make-up

Φρόντισε να βρεις το κατάλληλο χρώμα για την επιδερμίδα σου αφού σιγά-σιγά το μαύρισμα του καλοκαιριού θα εξαφανιστεί.

Πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss