Ποιο θρυλικό παιχνίδι επανέρχεται στη μικρή οθόνη

Τα στελέχη των καναλιών αποδεικνύουν ότι, λόγω ανταγωνισμού, έχουν ήδη ξεκινήσει να σκέφτονται τι θα γίνει την επόμενη χρονιά.

Έτσι, προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα από προγράμματα που θεωρούν ότι θα τους φέρουν υψηλά ποσοστά και θα κερδίζουν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.
Ο ALPHA, λοιπόν, φαίνεται ότι ποντάρει στο «Μεγάλο Παζάρι». Την είδηση της επιστροφής του παιχνιδιού έκανε γνωστή, το Σαββατοκύριακο, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!». Tο πρωί της Τετάρτης, στο «Πάμε Δανάη», ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου για την παρουσίαση του «Μεγάλου Παζαριού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι επιθυμεί την αναβίωση του εν λόγω πρότζεκτ χωρίς να έχουν γίνει ακόμη προτάσεις σε παρουσιαστές. Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι από τα πρόσωπα που ο σταθμός εμπιστεύεται πολύ, θεωρώντας μάλιστα ότι είναι ο μετρ στα τηλεπαιχνίδια και μοναδικός σε αυτό που κάνει.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το «Μεγάλο Παζάρι» ξεκίνησε την πορεία του το 1991 μέσα από το MEGA με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο παρουσιαστής προσκαλούσε παίκτες και τηλεθεατές σε ένα πραγματικά Μεγάλο Παζάρι επί της μικρής οθόνης, στο οποίο η τύχη και το ρίσκο αποτελούσαν συνήθως τις μόνες «εγγυήσεις» μιας επιτυχημένης αγοράς.

Κουρτίνα ένα ή δύο, ο Ζονγκ, και πολλά ακόμη τρικ, χάριζαν γέλιο και πολλά δώρα στο κοινό. Το παιχνίδι προβλήθηκε για τέσσερις σεζόν με τεράστια επιτυχία και ήταν η μεταφορά του δημοφιλούς Αμερικανικού τηλεπαιχνιδιού «Let's Make a Deal». Δεκατρία χρόνια αργότερα, αναβίωσε ως «Το πιο Μεγάλο Παζάρι» στον ALPHA, ενώ πριν από κάποιες σεζόν μετακόμισε στον ΣΚΑΪ με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου χωρίς επιτυχία.
Τώρα ετοιμάζεται για ηχηρό come back και σίγουρα οι φανατικοί του ανυπομονούν. Να σημειωθεί ότι τα τηλεπαιχνίδια σημειώνουν υψηλά νούμερα, τα τελευταία χρόνια, και όχι τυχαία αφού όχι μόνο συντροφεύουν τους τηλεθεατές αλλά χαρίζουν και πολλά δώρα-λεφτά σε δύσκολες εποχές.
Σχετικές ειδήσεις
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss