Ποιοι ηθοποιοί των 80s γύρισαν τις πιο πολλές βιντεοταινίες – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Στη λίστα που ακολουθεί από το site Ελληνικός Κινηματογράφος, μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι ηθοποιοί των 80s που γύρισαν τις πιο πολλές βιντεοταινίες.

Στάθης Ψάλτης: 6
Αν και πολλοί πιστευουν πως ο Στάθης Ψάλτης γύρισε πάρα πολλές βιντεοταινίες κάνουν λάθος καθώς ο αγαπημένος αυτός ηθοποιός γύρισε μόνο έξι. Μάλιστα σε μια το 1987 με τίτλο, “Της κακομοίρας” συμπρωταγωνιστεί με τον Λάκη Λαζόπουλο, την Άννα Παναγιωτοπούλου, την Μίνα Αδαμάκη και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Ενώ τραγουδούν ο Λευτέρης Πανταζής και ο νέος τότε Στέλιος Ρόκκος.
Ρένα Παγκράτη: 11
Απ’όλες τις γυναίκες πρωταγωνίστριες εκείνης της δεκαετίας η Ρένα Παγκράτη γύρισε τις λιγότερες βιντεοταινίες. Μόλις 11 στον αριθμό με τις εφτά από αυτές να έχει σκηνοθετήσει ο Όμηρος Ευστρατιάδης ενώ πιο πετυχημένη ήταν η κωμωδία, “Η Μαντόνα απ’την Δραπετσώνα”.
Πάνος Μιχαλόπουλος: 13
Δεκατρείς βιντεοταινίες γύρισε ο γοητευτικός ηθοποιός με πιο γνωστή το κοινωνικό δράμα, “Παλικάρι στα θρανία” σε σκηνοθεσία του Κώστα Καραγιάννη. Επίσης στην κωμωδία του Γιάννη Χαρτοματζίδη, “Εραστής απο χαρτόνι” το σενάριο υπέγραφε η τότε σύζυγος του ηθοποιού Ρούλα Κορομηλά.
Σοφία Αλιμπέρτη: 15
Ακριβώς 15 βιντεοταινίες γύρισε η ανερχόμενη τότε ηθοποιός Σοφία Αλιμπέρτη και μάλιστα στο πλάι γνωστών πρωταγωνιστών όπως του Νίκου Γαλανού και του Γιάννη Βόγλη. Ενώ σε τρείς συμπρωταγωνίστησε με τον Γιάννη Βούρο και σε άλλες τρείς με τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ.
Μιχάλης Μόσιος: 15
Ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι από τους λίγους που έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με έναν ρόλο κι αυτό γιατί στις 14 απο τις 15 βιντεοταινίες που γύρισε υποδύθηκε τον καλοκάγαθο, Ταμτάκο. Μάλιστα όλ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss