Πολεμικό Ναυτικό: Παίρνουν εξιτήριο οι δύο δόκιμοι – Επιστρέφουν Ελλάδα

Στη νεκροψία ελπίζουν όλοι για την αποκάλυψη των αιτίων που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο της 19χρονης δόκιμης του Πολεμικού Ναυτικού την ώρα που οι γονείς υποστηρίζουν πως οφείλεται σε δηλητηρίαση – Παίρνουν εξιτήριο οι δύο δόκιμοι

Αναπάντητα ερωτηματικά εξακολουθεί να έχει η υπόθεση του ξαφνικού θανάτου της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας από τη Λάρισα, η οποία «έσβησε» σε νοσοκομείο της Νάπολης όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τρίτης από το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθέας» όπου επέβαινε στο πλαίσιο του θερινού εκπαιδευτικού πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.
Ακόμη δεν έχει αρχίσει η νεκροψία, ωστόσο εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι οι άλλοι δύο δόκιμοι της Σχολής που επέβαιναν στον «Προμηθέα» και που παρουσίασαν συμπτώματα, τα οποία παραπέμπουν σε δηλητηρίαση, πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο της Νάπολης στο οποίο είχαν εισαχθεί.

Οι δύο ναυτικοί δόκιμοι θα επιστρέψουν αεροπορικώς στην Αθήνα, καθώς το «Προμηθεύς» αναμένεται να καταπλεύσει την Κυριακή στη Σαλαμίνα, ενώ η φρεγάτα «Κανάρης» που συμμετείχε στο εκπαιδευτικό ταξίδι θα φτάσει στο ναύσταθμο σήμερα τα μεσάνυχτα.
«Μας είπαν για εξάνθημα στο πόδι και πυρετό»

Για το τραγικό μίλησε στο Mega o αδελφός της άτυχης Θάλειας αναφέροντας τα όσα γνώριζε η οικογένειά της για την εξέλιξη της υγείας της αδερφής του.«Το πρώτο τηλεφώνημα που είχαμε ήταν από το γιατρό. Ότι δεν είναι καλά, από την ίδια δεν είχαμε κάτι» ανέφερε ο αδελφός της άτυχης κοπέλας, σημειώνοντας ότι «ο γιατρός μας είχε πει ότι έχει βγάλει ένα εξάνθημα στο πόδι, έχει λίγο πυρετό αλλά ελεγχόμενο και νιώθει κόπωση στα γόνατα».«Μας πήραν χθες (σ.σ προχθες) να μας πουν ότι διασωληνώθηκε και πήγανε εκεί οι γονείς μας για να πάνε να την στηρίξουν εκεί» τόνισε για την εξέλιξη της υγείας της 19χρονης.«Κάθε φορά που κάνανε στάση μιλούσαμε, για 40 μέρες είχε πάει. Τελευταία εβδομάδα ήταν. Την περιμέναμε πως και πως» συμπλήρωσε.«Ήταν χαμογελαστή πάντα, αισιόδοξη, με θάρρος, δεν παραπονιόταν ποτέ. Έδωσε και δεύτερη φορά πανελλήνιες για να περάσει στο ναυτικό. Ήταν το όνειρό της από μικρή» κατέληξε μιλώντας για την αδικοχαμένη 19χρονη κοπέλα.Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις αναμένεται να ρίξουν φως στην αιτία του θανάτου της.

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss