Πολεμικό Ναυτικό: Στην Τυνησία αναζητούνται απαντήσεις για τον θάνατο της 19χρονης

Πολεμικό Ναυτικό: Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος της 19χρονης δοκίμου στη Νάπολη από άγνωστη αιτία, ενώ βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι.

Έρευνα για τον θάνατο της 19χρονος δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού έχουν ξεκινήσει οι Αρχές, με το ταξίδι που είχε κάνει η άτυχη νεαρή στην Τυνησία να μπαίνει στο «μικροσκόπιο».
Συγκεκριμένα, το τριήμερο 18-21 Αυγούστου που τα δύο πλοία -το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθέας» στο οποίο επέβαινε η άτυχη Θάλεια και η φρεγάτα «Κανάρης» με τους υπόλοιπους ναυτικούς δόκιμους- στο πλαίσιο του θερινού εκπαιδευτικού ταξιδιού είχαν δέσει στην Τυνησία και συγκεκριμένα στο λιμάνι Λαγκουλέτ.

Ερευνάται λοιπόν αν στη διάρκεια κάποιας εξόδου από τα πλοία εκείνες τις ημέρες, η άτυχη Θάλεια έφαγε ή ήπιε κάτι που να της προκάλεσε δηλητηρίαση. Χαρακτηριστικό είναι πως στις οδηγίες που δίνεται στους δόκιμους τονίζεται ότι ακόμη και τα δόντια τους πρέπει να τα πλένουν μόνον με εμφιαλωμένο νερό!
Να σημειωθεί πως δύο από τους φοιτητές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων που συμμετέχουν στον θερινό εκπαιδευτικό πλου έχουν χαμηλό πυρετό και στομαχόπονο. Προληπτικά έχουν μεταφερθεί για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Νάπολης που βρισκόταν και η 19χρονη.

Τα συμπτώματά τους παραπέμπουν σε δηλητηρίαση, ωστόσο αρμόδιες πηγές διευκρίνιζαν ότι η κατάστασή του δεν σχετίζεται με αυτή της κοπέλας.

Τι λέει η θεία της
Παράλληλα, η θεία της Θάλειας, Β. αναφέρει στο ThessToday.gr ότι η δόκιμη είχε νοσήσει με κορονοϊό πριν από δέκα ημέρες, ενώ με το που αρνητικοποιήθηκε έκανε 24ωρη υπηρεσία χωρίς σίτιση.
Σε συνδυασμό με την κατάπτωση του οργανισμού της από την covid-19, οι συγγενείς θεωρούν ότι οι ιθύνοντες των Ενόπλων Δυνάμεων δεν ζύγισαν σωστά την κατάσταση και άφησαν εκτεθειμένη τη Θάλεια.
Έτσι, λοιπόν, την Τρίτη η 19χρονη μεταφέρθηκε στη Νάπολι, στην Ιταλία. Η θεία της καταγγέλλει ότι η οικογένεια ενημερώθηκε την Τετάρτη και δεν ήξεραν καν ότι το κορίτσι είναι διασωληνωμένο σε νοσοκομείο. «Ενημερώθηκαν χθες Τετάρτη, το απόγευμα, από τη λοιμωξιολόγο που πήγε μαζί με παθολόγο στην Ιταλία. Μέχρι τότε δεν ήξεραν τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι γονείς της 19χρονης χθες το απόγευμα προς βράδυ μετέβησαν στην Ιταλία και ενημερώθηκαν ότι η Θάλεια υπέστη οργανική ανεπάρκεια. «Τους είπαν ότι δεν θα αντέξει και τελικά κατέληξε σήμερα το πρωί» σημείωσε η θεία της.
Τι λέει ο αδερφός της
Για το τραγικό μίλησε στο Mega o αδελφός της άτυχης Θάλειας αναφέροντας τα όσα γνώριζε η οικογένειά της για την εξέλιξη της υγείας της αδερφής του.
«Το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss