Πολεμικό Ναυτικό: Θλίψη στη Λάρισα για την 19χρονη δόκιμο – Παρουσίασε σημάδια σηψαιμίας

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η Λάρισα και το Πολεμικό Ναυτικό από το θάνατο της 19χρονης δόκιμου στη Νάπολη.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λάρισα και ιδιαίτερα η συνοικία του Ιπποκράτη όπου διέμενε, στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου της 19χρονης Ναυτικής Δοκίμου Θ. Κ.
Η άτυχη κοπέλα διέμενε με την οικογένειά της στη συνοικία του Ιπποκράτη. Πέρυσι είχε περάσει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Η 19χρονη

Νωρίτερα σήμερα, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε τον θάνατό της κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιδείνωση της υγείας της ήταν ραγδαία από τη στιγμή που ενημέρωσε πως δεν είναι καλά.

Μετά την εμφάνιση του πυρετού, παρουσίασε αιμορραγικό εξάνθημα και σηψαιμία, όπως μετέδωσε το MEGA, ενώ ελέγχονται, την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες πως η νεαρή είχε νοσήσει με κορωνοϊό πρόσφατα.

Η νεκροψία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.
Άλλοι δυο φοιτητές με πυρετό
Δύο από τους φοιτητές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων που συμμετέχουν στον θερινό εκπαιδευτικό πλου έχουν χαμηλό πυρετό και στομαχόπονο. Προληπτικά έχουν μεταφερθεί για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Νάπολης που βρισκόταν και η 19χρονη. Τα συμπτώματά τους παραπέμουν σε δηλητηρίαση.
Εχουν ενημερωθεί και οι οικογένειές τους. Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπέστησαν δηλητηρίαση κατά την παραμονή τους στην Τυνησία.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss