Πωλίνα: «Πισώπλατα μαχαιρώματα όλοι έχουμε υποστεί»

Η Πωλίνα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κίνημα #metoo και όσα ήρθαν στο φως τις δημοσιότητας, τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις πισώπλατες μαχαιριές.

  • Πώς είδατε τα όσα συνέβησαν με το #metoo στον καλλιτεχνικό χώρο; Πιστεύετε ότι αυτές οι συμπεριφορές θα μειωθούν;

Οι συμπεριφορές αυτές θα μειωθούν όταν μάθουν κι εκπαιδευτούν οι γυναίκες από το σπίτι τους να μην φοβούνται και να μην ανέχονται χυδαίες συμπεριφορές… Όλα ξεκινάνε από την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση που οι γονείς μαθαίνουν στα παιδιά.

  • Έτυχε ποτέ να έρθετε αντιμέτωπη με σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι, ποτέ. Έβαζα από την αρχή τα πράγματα στη θέση τους.

  • Πισώπλατα μαχαιρώματα έχετε δεχτεί στην πορεία σας;

Πισώπλατα μαχαιρώματα όλοι έχουμε υποστεί… Αυτά έχουν το καλό να ξεσκαρτάρεις τους γύρω σου και να είσαι ετοιμοπόλεμος πάντα (γέλια).

  • Υπήρξατε πιο sexy στις εμφανίσεις σας και με πιο τολμηρό στίχο. Θυμάστε να σας αντιμετωπίζει ο κόσμος, ως κάτι ξεχωριστό;

Νομίζω ότι δεν ήμουνα sexy. Τουλάχιστον ποτέ στην καριέρα μου δεν πούλησα κάτι τέτοιο. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι πάντα ήμουν ο εαυτός μου και σίγουρα το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που όλοι με άνεση αγκάλιαζαν και χαιρετούσαν, σαν να με ήξεραν από πάντα.

Η αλήθεια είναι πως ένα μεγάλο μου προσόν ήταν και είναι πάντα η επικοινωνία με τον κόσμο. Μεγάλο δώρο όμως και η αγάπη του.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss