Πολύ καλό cast στην ταινία των Ben Affleck και Matt Damon για τo “κόλπο γκρόσο” της Nike με τον Michael Jordan – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Ben Affleck με τον Matt Damon εκτός από πολύ καλοί φίλοι είναι και συνεργάτες κατά καιρούς (έκαναν το… μπαμ με το Οσκαρ σεναρίου για το Good Will Hunting), ενώ επιστρέφουν με μια νέα ταινία.

Ο Ben Affleck θα είναι στην σκηνοθεσία αλλά και μπροστά από τις κάμερες μαζί με τον Matt Damon για μια ταινία που αναφέρεται στην… αρπαγή του Michael Jordan από την Nike. Ο πρώτος θα έχει τον ρόλο του στον συνιδρυτή της Nike, Phil Knight, ενώ ο Damon θα υποδυθεί τον Sonny Vacaro που είχε τον πιο κομβικό ρόλο στην υπόθεση. Mαζί παίζουν οι Viola Davis (The Suicide Squad, How To Get Away With Murder), Jason Bateman (Ozark, Arrested Development), Chris Tucker (Friday, Rush Hour), Marlon Waynes (Requiem For a Dream, Scary Movie), and Chris Messina (Sharp Objects), Matthew Maher (Our Flag Means Death), Tom Papa (Behind the Candelabra), Julius Tennon (The Simone Biles Story: Courage to Soar).
Η ταινία θα επικεντρώνεται στην προσπάθεια της Nike να υπογράψειτον θρυλικό Michael Jordan, στα μέσα της δεκαετίας του ’80 και θα επικεντρώνεται στην προσπάθεια του Vaccaro να πείσει τον σουπερσταρ, ενώ θα δούμε την οπτική τόσο των γονιών, όσο και του περίγυρου του. Η ταινία θα είναι σε παραγωγή των Amazon Studios, Skydance Sports και Mandalay Pictures.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss