Πολυτεχνειούπολη: Συγκλονίζει η κατάθεση της αστυνομικού που έπιασε τον «Τζούλιο» – «Σημάδευε λαιμό»

Την κατάθεση που έδωσε στις Αρχές η 35χρονη αστυνομικός που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαβόητο «Τζούλιο», κεντρικό «στέλεχος» της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης, αποκαλύπτει το Νewsbomb.

Την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης η 35χρονη ένιωσε αδιαθεσία και ειδοποίησε τον επικεφαλής αξιωματικό ότι πρέπει να αποχωρήσει. Όταν ένας φίλος της αστυνομικός μετέβη με το αυτοκίνητό του στην Πολυτεχνειούπολη για να την παραλάβει και να τη μεταφέρει στο σπίτι της, τότε ο «Τζούλιο» πέρασε από μπροστά της. Παρά την αδιαθεσία της δεν παράτησε την επιχείρηση αλλά παρέμεινε στο σημείο, ενημερώνοντας αμέσως τον επικεφαλής της έρευνας για την παρουσία του κεντρικού «στελέχους» στο σημείο.
Ο 30χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία της, έβγαλε από τον τσέπη του κατσαβίδι και επιτέθηκε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να δεχτεί τέσσερις βολές ακινητοποίησης. Πρώτος πυροβόλησε εναντίον του «Τζούλιο» ο φίλος της αστυνομικού. Αίσθηση προκαλεί ότι παρότι είχε δεχτεί τον πρώτο πυροβολισμό, συνέχισε την επίθεση:

«Παρότι άκουσε τον πυροβολισμό και παρότι η βολή του φίλου μου τον έπληξε, δεν φοβήθηκε και πήγε να με χτυπήσει με το κατσαβίδι». Η 35χρονη δήλωσε τυχερή για την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα, διότι -όπως ανέφερε- στόχος του 30χρονου ήταν να την τραυματίσει με το κατσαβίδι είτε στο πρόσωπο είτε στο στήθος. Ο λόγος που δεν το έκανε, όπως κατέθεσε, είναι ότι ενστικτωδώς έβαλε μπροστά το χέρι της.
Παρατίθεται αυτούσια η κατάθεση της 35χρονης:

«Το πρωί, στις 6.00 περίπου, όλες οι αστυνομικές δυνάμεις, δηλαδή περίπου 180 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, κάναμε την είσοδο στις παλιές φοιτητικές εστίες. Πλάνο της επιχείρησης ήταν να ‘καθαρίσουμε’ τα κτίρια των φοιτητικών εστιών, δηλαδή να εξασφαλίσουμε ότι όλοι οι χώροι είναι ασφαλείς για τους αξιωματικούς που θα διενεργούσαν στη συνέχεια τις έρευνες. Αυτό μας πήρε πάνω κάτω τρεις ώρες. Επειδή εγώ συμμετείχα και τις προηγούμενες ημέρες στις προετοιμασίες της επιχείρησης ένιωσα αδιαθεσία λόγω της κούρασης και έτσι γύρω στις 9.00 το πρωί ζήτησα από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων να αποχωρήσω για λίγες ώρες προκειμένου να ξεκουραστώ και μετά να επιστρέψω για τη συνέχιση της επιχείρησης. Ο επικεφαλής μου είπε ότι δεν είχε διαθέσιμο υπηρεσιακό αυτοκίνητο να με πάει στο σπίτι. Εγώ του είπα ότι θα βρω τρόπο να μετακινηθώ και ότι δεν χρειαζόταν να δεσμεύσει υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να πάω στο σπίτι μου. Πήρα τηλέφωνο έναν κολλητό μου συνάδελφο και του είπα αν μπορούσε να έρθει να με πάρει. Ήξερα ότι είχε ρεπό και ίσως θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει.

Γύρω στις 9.30 έφτασε. Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού, πριν καν προλάβει να ξεκινήσει, είδα έναν άντρα να μπαίνει εκείνη τη στιγμή στην Πολυτεχνειούπολη, από την είσοδο της Ηρώων Πολυτεχνείου και αναγνώρισα ότι ήτα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss