Πολυτεχνειούπολη: Το βίντεο της άγριας επίθεσης κακοποιών σε σπίτι δημοσιογράφου στο Παγκράτι

Ήταν Μάιος του 2019 όταν συμμορία σκληρών ληστών απήγαγε έναν 17χρονο από δρόμο στου Ζωγράφου την ώρα που γύριζε στο σπίτι του.

Έξι άτομα τον ακινητοποίησαν, του φόρεσαν κουκούλα, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη, όπου τον κράτησαν για αρκετές ώρες όμηρο. Την ώρα που κρατούσαν τον 17χρονο στην Πανεπιστημιούπολη και αφού του άρπαξαν τα κλειδιά του σπιτιού και το τσαντάκι με τα προσωπικά του αντικείμενα, άλλα μέλη της συμμορίας πήγαν στο σπίτι της οικογένειάς του στο Παγκράτι και εισέβαλαν σε αυτό.
Στο σπίτι βρίσκονταν οι γονείς του 17χρονου και ο μικρός αδερφός του. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα του δημοσιογράφου, Μάκη Παπαδάτου, πατέρα του 17χρονου, και των ληστών. Οι δράστες, μάλιστα, τραυμάτισαν τον Μάκη Παπαδάτο ελαφρά με μαχαίρι και τον χτύπησαν στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, διέφυγαν από το σπίτι, αφήνοντας σε κοντινή απόσταση το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν.

Τρία χρόνια μετά το περιστατικό που στιγμάτισε την οικογένεια, η Αστυνομία «ξήλωσε» συμμορία με έδρα την Πολυτεχνειούπολη. Ανάμεσα στους συλληφθέντες της Πολυτεχνειούπολης είναι κατηγορούμενος για τη ληστεία και αρπαγή του 2019.
Κάποια από τα μέλη της συμμορίας που εισέβαλε στο σπίτι του δημοσιογράφου είχαν καταφέρει τότε να διαφύγουν στο εξωτερικό. Το βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το Newsbomb.gr αποκαλύπτει τη διαφυγή των ληστών από το σπίτι του δημοσιογράφου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το «ξήλωμα» των συμμοριών με έδρα την Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου:
«Συνελήφθησαν 9 μέλη της πρώτης εγκληματικής ομάδας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύστασ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss