Πονίτκα: ‘Δεν περίμενα να πάρουν αυτή την τροπή τα πράγματα, χαρούμενος που πήγα σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ’

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

FIBA

Ο Ματέους Πονίτκα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και σε δηλώσεις του στο πολωνικό TVP Sport δήλωσε ενθουσιασμένος που αποτελεί μέλος ενός μεγάλου κλαμπ ενώ παράλληλα στάθηκε στο EuroBasket που τον έκανε να μιλά για πολλές ώρες στο τηλέφωνο.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα της Εθνικής Πολωνίας κέντρισαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της EuroLeague, με τον Παναθηναϊκό να είναι εν τέλει εκείνος που απέσπασε την υπογραφή του και ήρθε σε συμφωνία με την Ρέτζιο Εμίλια.

Ο λόγος για τον Ματέους Πονίτκα που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων. Ο Πολωνός γκαρντ/φόργουορντ σε δηλώσεις του στο πολωνικό TVP Sport δήλωσε ενθουσιασμένος που αποτελεί μέλος ενός μεγάλου κλαμπ ενώ παράλληλα δεν έκρυψε πως δεν περίμενε να πάρουν τα πράγματα τέτοια τροπή πριν από την έναρξη της σεζόν.

Πλέον ο Πονίτκα θα φορά τα πράσινα για τη νέα σεζόν ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκεται το βράδυ στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και το παιχνίδι της νέας του ομάδας με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο (21:00, ΕΡΤ3, LIVE από το SPORT24).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματέους Πονίτκα:

“Σίγουρα δεν περίμενα να πάρουν αυτή την τροπή τα πράγματα πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων. Είχαμε περισσότερες προτάσεις με τον ατζέντη μου από ότι θα είχαμε τον Νοέμβρη ή τον Δεκέμβρη όταν θα κοιτάγαμε μία πιθανή επιστροφή στην EuroLeague. Πέρα από αυτό το EuroBasket ήταν μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας και αυτό οδήγησε στις ομάδες να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εμένα. Τις τελευταίες τρεις ημέρες είμαι συνέχεια στο τηλέφωνο. Μιλάω συνέχεια με κάμερα προκειμένου να φτιάξω όλα για να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις και να έρθουμε σε συμφωνία.

Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγα σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είχε μερικές δυσκολίες την τελευταία διετία δεν αφαιρεί από το μέγεθός του. Είναι από τα πιο μεγάλα και επιτυχημένα κλαμπ στην Ευρώπη. Πέρασαν μεγάλοι παίκτες και προπονητές από εκεί στο παρελθόν. Είναι ωραίο να είσαι μέλος του οργανισμού. Ελπίζω πως η φετινή ομάδα θα δείξει πως θέλουμε να πάμε μπροστά. Το brand δεν χρειάζεται να χτιστεί από την αρχή αλλά θεωρώ πως η επιστροφή στις επιτυχίες θα χτίσουν ένα μομέντουμ και θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss