Πονίτκα: ‘Λίγο τρελή η κατάσταση για μένα, αλλά ήταν εύκολη η απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό’

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

INTIME SPORTS

Ο Ματέους Πονίτκα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, με την ιδιότητα του παίκτη του Παναθηναϊκού, εξηγώντας πώς έζησε τις τελευταίες ημέρες, όπου ήρθαν τα πάνω – κάτω στην καριέρα του.

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου, ο Ματέους Πονίτκα βρέθηκε για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ με την ιδιότητα του αθλητή του Παναθηναϊκού. Μετά από το φιλικό με την Αρμάνι Μιλάνο λοιπόν, ο 29χρονος περιφερειακός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και εξήγησε πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να αφήσει στην άκρη το ταξίδι για την Ιταλία, ερχόμενος εν τέλει στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρασίνων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Θέλω να πω ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή, ήταν κάτι πολύ όμορφο. Αν μιλήσουμε απλά για το παιχνίδι, θα πούμε ότι στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν καλό για μας, όπως είπε ο κόουτς. Η τέταρτη περίοδος έκανε όλη τη διαφορά, η Αρμάνι Μιλάνο χρησιμοποίησε την ποιότητα και την εμπειρία της. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ήμασταν κάπως παθητικοί. Πρέπει να μάθουμε από κάθε αγώνα, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Είναι δύσκολο να σταθώ στην τακτική γιατί δεν έχω εικόνα από την ομάδα. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι όλοι παλεύουν, είδαμε τα παιδιά να βουτάνε στο παρκέ για μια κατοχή, παρότι είμαστε στην preseason. Με τέτοια νοοτροπία και προσέγγιση, μπορούμε να κυνηγήσουμε πράγματα στη σεζόν.

Ήταν εύκολη η απόφαση, όταν με ζήτησε ο Παναθηναϊκός. Με την ιστορία που υπάρχει εδώ, τους φιλάθλους. Νιώθω τιμή που είμαι κομμάτι του συλλόγου. ΟΚ, η κατάσταση ήταν λίγο τρελή για μένα, γιατί είχα ετοιμάσει τις βαλίτσες για να πάω στη Ρέτζο Εμίλια. Ο ατζέντης μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι με θέλει, οπότε έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο για να γίνει αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τη Ρέτζο Εμίλια γιατί ήταν απόλυτοι επαγγελματίες σε όλη τη διαδικασία, αλλά βοήθησε ότι κι ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ευθύς και ειλικρινής.

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ για να κερδίζουμε αγώνες. Ξέρω ότι όλα έχουν να κάνουν με τη νίκη. Αν κερδίζουμε και αποδίδουμε καλά, όλοι θα είναι χαρούμενοι, όλοι γύρω από την ομάδα. Θα δω πού μπορώ να βοηθήσω περισσότερο, θα πάω μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη, έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας. Θα δούμε πώς θα συμπληρωθεί το παζλ“.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss