«Πόρτα» σε Χάρι – Μέγκαν από το παλάτι – Μόνοι τα Χριστούγεννα

Τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα του – Οι Σάσσεξ δεν καλέστηκαν να περάσουν τα Χριστούγεννα με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο τα Χριστούγεννα τα οποία θα είναι τα πρώτα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.
Αν και όλοι η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας θα είναι μαζί τις ημέρες εκείνες ο Κάρολος δεν προσκάλεσε – σύμφωνα με την Daily Mail – τους Σάσσεξ λόγω της νέας διαμάχης για τα επερχόμενα απομνημονεύματά του, Χάρι με τίτλο «Spare».

Πηγές κοντά στο ζευγάρι είπαν στη Mirror ότι οι σχέσεις των Σάσσεξ με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια έχει «πιάσει πάτο».
Οι αναφορές αυτές έρχονται μια μέρα μετά την απόφαση του βασιλιά Καρόλου να αναλάβει το αξίωμα του αρχηγού των Βασιλικών Πεζοναυτών, έναν ρόλο που είχε στο παρελθόν ο γιος του, πρίγκιπας Χάρι.

Δεν μιλάει με τον Ουίλιαμ

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με την Daily Mail ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «έχει μιλήσει ελάχιστα» με τον πρίγκιπα Χάρι από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα για τα απομνημονεύματα του αδερφού του, σύμφωνα με Βρετανούς royal editors.

Τα απομνημονεύματά του Χάρι θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο
Τα απομνημονεύματα του Δούκα του Σάσσεξ θα κυκλοφορή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss