Πώς αποτιμά η κυβέρνηση τους διαξιφισμούς Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή

Κυβερνητικές πηγές αποτιμούν θετικά τη σημερινή αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Τσίπρα στο βήμα της Βουλής, θεωρώντας ότι ο πρωθυπουργός έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν πως σε ό,τι αφορά το παρελθόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης και της πραγματικής έκτασής της από τη Δικαιοσύνη, στην οποία εξέφρασε την εμπιστοσύνη του.
Σημείωναν ότι ο πρωθυπουργός έθεσε αμείλικτα ερωτήματα προς τον κ. Τσίπρα σε σχέση με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, με τις οποίες δινόταν κάλυψη σε παράνομες παρακολουθήσεις, αλλά δεν έλαβε απολύτως καμία απάντηση. Πρόσθεταν ότι δεν έλαβε επίσης καμία απάντηση από τον κ. Τσίπρα για το αν επί των ημερών του είχαν γίνει νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ που αφορούσαν πολιτικούς, δημοσιογράφους ή ανώτατους δικαστές.

Αυτό μάλιστα παρότι εκείνος είχε διαβεβαιώσει τη Βουλή ότι δεν γίνονταν και προέκυψε μετά ότι παρακολουθούνταν ο κ. Πιτσιόρλας. Στο κυβερνητικό επιτελείο επισήμαναν ότι σκληρή ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού στις κατηγορίες ότι παρακολουθούσε υπουργούς και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ. «Είναι δυνατόν να υπονοείτε ότι παρακολουθούσα εγώ υπουργό της κυβέρνησης; Ντροπή σας, μόνο που το υπονοείτε. Δεν ντρέπεσα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss