Πως έγινε η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Christian Bale για την ταινία Thor: Love And Thunder – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία Thor: Love And Thunder, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, είχε έναν πολύ καλό Christian Bale ως Gorr και η μεταμόρφωση του ήταν εξαιρετική, όπως θα δείτε εδώ.

H υπόθεση έχει ως εξής: Ο Thor κάνει ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.
Η ταινία Thor: Love And Thunder είναι με τον Taika Waititi στην σκηνοθεσία και τον Chris Hemsworth ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά έχει δυο πρωταγωνιστές, μιας και η Natalie Portman θα είναι η Mighty Thor. Έχει villain τον Christian Bale, παράλληλα ο Chris Pratt θα εμφανιστεί ως Peter Quill, έχουμε την επιστροφή της Jaimie Alexander στον ρόλο της Sif και του Matt Damon, ενώ θα παίξει και ο Russell Crowe ως Δίας.
[embedded content]
O Thor έχει πλέον το μεγαλύτερο franchise στην Marvel, μιας και κανένας άλλος υπερήρωας δεν έχει 4 ταινίες. Μπορεί ο Robert Downey Jr. να έκανε την αρχή με τον Iron Man, αλλά δεν ξεπέρασε τις 3 ταινίες. Από κει και πέρα, o Captain America είχε 3 ταινίες επίσης, με το Civil War να είναι πιο… θεματικό.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss