Πώς να αγοράσετε Γνήσια Windows 10 από 5,62€ και Office 2021 Lifetime από 13,05€; Όλες οι εκπτώσεις στη Black Friday της Godeal24!

Η Black Friday έφθασε και το ερώτημα που παραμένει είναι αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για φθηνά και γνήσια Windows OS, MS Office και άλλο χρήσιμο λογισμικό για τον υπολογιστή σας.

Αν ναι, τότε δεν πρέπει να χάσετε τη Black Friday Sale της Godeal24! Σας επιτρέπει να αγοράσετε γνήσιο λογισμικό της Microsoft στη χαμηλότερη τιμή, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε έως και 90% της αρχικής του αξίας ή και περισσότερο.
Ίσως έχετε σκεφτεί να αγοράσετε τα Windows 10 Pro ή το Office 2021 Pro από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft, κάτι που αποτελεί μια μεγάλη δαπάνη, ειδικά αν έχετε περιορισμένο budget όταν για παράδειγμα η επίσημη τιμή του Office 2021 Pro είναι 439,99 δολάρια. Η Black Friday του Godeal24 σας επιτρέπει να αγοράσετε το γνήσιο Office 2021 Pro με μόλις 24,25€, μια εφάπαξ αγορά που θα κρατήσει για πάντα. Εάν έχετε πολλούς υπολογιστές ή αγοράζετε με φίλους, σας προτείνουμε να αγοράσετε το πακέτο Office 2021 Pro για 5PCs με μόλις 13,05€/PC.
Μην ανησυχείτε για την τόσο χαμηλή τιμή αφού η Godeal24 εγγυάται τη γνησιότητα της άδειας από τη στιγμή που είναι μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα πωλήσεων …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss