Πως να έχεις δροσερό αυτοκίνητο

Κάθε καλοκαίρι ανοίγεις την πόρτα στο αυτοκίνητο για να φύγει η ζέστη πριν μπεις μέσα. Είναι πολύ δύσκολο και κουραστικό να περιμένεις να δροσίσει το αυτοκίνητό για να γυρίσεις στο σπίτι σου από τη δουλειά.

Να τι μπορείτε να κάνετε

Με μερικά βήματα μπορείς να βελτιώσεις τα πράγματα και να δημιουργήσεις πιο υποφερτές θερμοκρασίες μέσα στο όχημά σου.

Δες παρακάτω τα τέσσερα βασικά βήματα για ένα πιο δροσερό αυτοκίνητο…

Ηλιοπροαστασία

Μπορεί να θεωρείται αυτονόητο αλλά δεν είναι για όλους. Μην ξεχνάτε να βάζετε ηλιοπροστασία η οποία κρατάει σε κάποιο βαθμό πιο δροσερό το ταμπλό. Ακόμη καλύτερη δουλειά μπορεί να κάνει ένα κάλυμμα για το ταμπλό του οχήματός σας.

Καλύψτε το τιμόνι του αυτοκινήτου με μια πετσέτα

Είναι μια εγγυημένη λύση για να μην καίει το τιμόνι σας όταν θα μπείτε μετά από ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Θα μπορείτε να το πιάσετε με μεγαλύτερη άνεση.

Ελάχιστα ανοιχτό παράθυρο

Κι όταν λέμε ελάχιστα, εννοούμε ελάχιστα. Είναι καλό να αφήνετε περίπου 1 δάχτυλο κάποιο παράθυρο ανοιχτό καθώς αυτό το μικρό άνοιγμα θα βελτιώσει τον αερισμό και θα ρίξει την θερμοκρασία στο αυτοκίνητο.

Βάλτε κάλυμμα στα καθίσματα

Προτιμήστε βαμβακερά καλύμματα που είναι πιο δροσερά και απορροφούν καλύτερα τον ιδρώτα. Με αυτό τον τρόπο και θα νιώσετε καλύτερα όταν μπείτε να κάτσετε και θα διατηρήσετε σε καλύτερα κατάσταση το αυτοκίνητο σας.

Πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.