Πώς να φορέσεις τα σορτς το καλοκαίρι 2022 | ediva.gr

]]>

Τα σορτσάκια είναι αδιαμφισβήτητα το ρούχο του καλοκαιριού. Όποια κι αν είναι η περίσταση, υπάρχει και το κατάλληλο σορτς για να τη συνοδεύσει. Ειδικά το φετινό καλοκαίρι, οι τάσεις μας παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία σε είδη shorts, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Και φυσικά, πολλές είναι οι προτάσεις και για το πώς θα φορέσεις τα σορτς το καλοκαίρι 2022.
Outfits με shorts για το καλοκαίρι 2022

Βερμούδες για το καλοκαίρι 2022

Μία από μεγάλες τάσεις του φετινού καλοκαιριού είναι οι βερμούδες. Όσες δε συμπαθούν ιδιαίτερα τα κοντά σορτσάκια, αυτό το καλοκαίρι θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν μια άλλη εναλλακτική. Ειδικά οι τζιν βερμούδες θα πρωταγωνιστήσουν και μπορείς να τις συνδυάσεις με τα πάντα. Από t-shirts και sneakers για πρωινές βόλτες, μέχρι τοπάκια και πέδιλα για βραδινές εμφανίσεις. Φυσικά, εκτός από τζιν, θα βρεις βερμούδες σε πολλά υφάσματα. Ένα ωραίο σετάκι με λινό σορτς και ένα ασορτί γιλέκο είναι ό,τι πρέπει για μια κομψή εμφάνιση.
Για υπέροχη τζιν βερμούδα με -40% έκπτωση, δες εδώ!
Matching set με shorts

Ακόμα μία λατρεμένη τάση του καλοκαιριού 2022 είναι τα matching sets. Είχαν μπει στη ζωή μας ήδη από τον χειμώνα και συνεχίζουν τώρα με σετ που περιλαμβάνουν σορτσάκια. Μπορείς να βρεις ασορτί σορτσάκια με πουκάμισα και με τοπ. Επίσης, μία ακόμα πολύ δημοφιλής επιλογή είναι τα πλεκτά σετ, τα οποία είναι άκρως χαριτωμένα. Όποια εναλλακτική και να επιλέξεις, να ξέρεις ότι είναι ό,τι πιο βολικό και άνετο για το καλοκαίρι σου.
Αν θέλεις ένα υπέροχο relaxed σετ με έκπτωση, μπορείς να βρεις το σορτς εδώ και το ασορτί πουκάμισο εδώ!
Δες επίσης: Τρόποι να φορέσεις το καλοκαιρινό σου σορτσάκι!
Shorts με φαρδύ μπατζάκι

Όπως θα έχεις παρατηρήσει, τα τελευταία χρόνια τα πιο φαρδιά και boyfriend style σορτς έχουν αντικαταστήσει μερικώς τα πολύ στενά και κοντά. Το ίδιο συμβαίνει και αυτό το καλοκαίρι, όπου η άνεση και η κομψότητα έχουν τον πρώτο λόγο. Μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα με τα πάντα. Μία πολύ ωραία ιδέα είναι ένα πουκάμισο σε ζωηρό χρώμα και πέδιλα ή mules. Επίσης, είναι ιδανικά για συνδυασμό με crop tops και αγαπημένες Y2K πλατφόρμες. Αν θέλεις να εξελίξεις το outfit ακόμα περισσότερο, προτίμησε ένα τζιν με χρώμα και από πάνω ένα πλεκτό μπλουζάκι.

]]>

Για shorts με φαρδύ μπατζάκι και έκπτωση -34%, μπορείς να δεις εδώ!
Biker shorts (ποδηλατικό κολάν)

Τα ποδηλατικά κολάν είναι ένα ένδυμα που έχουμε αγαπήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Εξαίρεση δε θα αποτελέσει ούτε το φετινό καλοκαίρι, κατά το οποίο θα τα δεις να πρωτοστατούν. Και μπορεί να νομίζεις ότι προορίζονται μόνο για αθλητικές εμφανίσεις και γυμναστική, αλλά τα outfits εδώ θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις. Φυσικά μπορείς να φορέσεις τα biker shorts σου με ένα oversized t-shirt και sneakers για ένα χαλαρό και ανεπιτήδευτο look. Ωστόσο, μπορείς να γίνεις και πιο δημιουργική, συνδυάζοντάς το με πουκάμισο, πέδιλα και clutch. Μία ακόμα πρωτότυπη πρόταση είναι να το φορέσεις με ασορτί top και από πάνω να βάλεις …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss