Πώς να μένουν τα μαγιό σαν καινούργια (video)

Νομίζεις ότι είναι απλό να τοποθετήσεις τα μαγιό σου, και ειδικότερα τα bikinis σου, στα συρτάρια ώστε να μην χάσουν τη φόρμα και την γραμμή τους; Για όσο καιρό και αν χρειαστεί να μείνουν εκεί μέσα. Ε, τότε λυπάμαι, θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν έχεις δίκιο. Θέλει ειδικό τρόπο για να διπλώσεις ένα two-pieces swimwear. Ούτως ώστε να παραμείνει σαν καινούργιο και το επόμενο αλλά και το παραεπόμενο καλοκαίρι που μπορεί να το «χρειαστείς».

Αυτόν μας τον δείχνει αναλυτικά το παρακάτω video. Αλλά για να πάρεις μία γεύση πριν πατήσεις το play, σου λέμε ότι μπορείς να τα διπλώσεις πολύ εύκολα με λίγες μόνο κινήσεις. Στην αρχή «κατεβάζεις» τις τιράντες από το top. Μετά μαζεύεις πρώτα τη δεξιά και μετά την αριστερή πλευρά του σχηματίζοντας ένα τετράγωνο. Σχεδόν το ίδιο κάνεις και με το slip με τρεις κινήσεις αυτή τη φορά. Διπλώνεις από τη μία, διπλώνεις από την άλλη και μετά διπλώνεις στη μέση το παραλληλόγραμμο «σχήμα» που έχει δημιουργηθεί.

Στη συνέχεια τα τοποθετείς μαζί, το ένα πάνω από το άλλο, μέσα στο συρτάρι σου το οποίο φροντίζεις να μην έχει υγρασία αλλά να είναι στεγνό και καθαρό. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και θα δεις πως θα φοράς το αγαπημένο σου bikini για πολλά χρόνια ακόμα και θα δείχνει πάντα σαν να το αγόρασες μόλις χθες…

 

Πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss