Πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έφερε» τον Μαρσέλο στον Ολυμπιακό – Η «αποκάλυψη» του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έδωσε… ρεσιτάλ στον «αέρα» της εκπομπής Mega Σαββατοκύριακο καθώς κλήθηκε να σχολιάσει τη μεγάλη μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό.

Στην πρωινή εκπομπή του Mega ήταν καλεσμένος το Σάββατο (3/9) ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε εκτενώς για τα θέματα της επικαιρότητας, όπως οι παρακολουθήσεις, η ενεργειακή κρίση και οι επενδύσεις – αρμοδιότητα του υπουργείου του άλλωστε – στη χώρα, ωστόσο, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη μεγάλη μεταγραφή που έκανε ο Ολυμπιακός.
«Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια, δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει – μεταξύ σοβαρού κι αστείου – πως για να επιλέξει ένας ποδοσφαιριστής τέτοιου βεληνεκούς να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, έπαιξε ρόλο και η κατάσταση στη χώρα. «Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρτσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο αθλητικός συντάκτης του Mega, Νίκος Κώτσης, πάντως απάντησε πως «υπουργέ μάλλον παίζει ρόλο και το καλό όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη», με τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίζει λέγοντας «Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά, για αυτό ήρθε αγαπητέ»!

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss