Πώς θα δημιουργήσεις το καλοκαιρινό «sunburn blush» look που λατρεύει η Hailey Bieber

Ενώ το TikTok έχει «γεννήσει» πολλές τάσεις, έχει επίσης δώσει νέα πνοή σε προϋπάρχουσες. Αυτό συνέβη και με το πολύ αγαπημένο σε όλες μας ρουζ, το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές στην εφαρμογή. Στην πραγματικότητα, η τεχνική κατά την οποία το ρουζ εφαρμόζεται στα μάγουλα και τη μύτη δίνοντας εφέ σαν να έφυγες μόλις από την παραλία, υπάρχει εδώ και χρόνια. 
«Το hack που κάνει χαμό στο TikTok, δίνει μια αβίαστη, καλοκαιρινή αίσθηση σαν να ξαπλώνεις για λίγες ώρες και μετά αλλάζεις γρήγορα για την απογευματινή σου βόλτα», λέει η makeup artist Nina Park, που κρύβεται πίσω από τη δροσερή και λαμπερή λάμψη της Hailey Bieber.

Orange nails: 10 funky μανικιούρ σε όλες τις αποχρώσεις του πορτοκαλί
H sunburn blush τεχνική είναι η αγαπημένη της Hailey Bieber
Το sunburn blush look εμπεριέχει το πνεύμα του καλοκαιριού, όπως επισημαίνει και η Γαλλίδα makeup artist Violette. «Όλο το vibe αυτής της σεζόν, είναι το δέρμα να είναι γυμνό και κάτω από τον ήλιο, παρόλο που κάνουμε ό,τι καλύτερο (SPF) για να το αποφύγουμε», εξηγεί. «Σε όλους μας αρέσει το εφέ του ήλιου στο δέρμα μας, αλλά τώρα που προστατευόμαστε από τις ακτίνες του, θα χρησιμοποιήσουμε μακιγιάζ για να αναδημιουργήσουμε το ηλιοκαμένο εφέ που δίνει στο πρόσωπό μας. Φέρνει πραγματικά κάτι φρέσκο ​​και φυσικό στην εμφάνιση», προσθέτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss