The Post: Spielberg, Hanks, Streep (!). Τρίγωνο …για Oscar (trailer)

Όταν σε μια ταινία συγκεντρώνονται 8 Όσκαρ και πάνω απο 600 (!) υποψηφιότητες, τότε “αυτή” η ταινία δεν μπορεί παρά να είναι το γεγονός της χρονιάς. Πόσο δε όταν μιλάμε για τούς Steven Spielberg, Meryl Streep και τον Tom Hanks.

Μετά απο μήνες ανομονής, η 20th Century Fox, επιτέλους,  κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «The Post», όπου πρωταγωνιστούν τα δύο μεγαθήρια του κινηματογράφου και πιο συγκεκριμένα οι Mery Streep και Tom Hanks. Οι δυο τους θα ενσαρκώσουν τους Kay Graham την εκδότρια της Washington Post και τον αρχισυντάκτη Ben Bradlee αντίστοιχα.

Το φίλμ αφηγείται την αληθινή ιστορία πίσω απο την κυκλοφορία των Pentagon Papers την δεκαετία του 70′. Εκείνη την περίοδο, o Πρόεδρος Richard Nixon πάλεψε για να αποτρέψει την δημοσίευση των πληροφοριών απο την Washington Post, πληροφοριών που αποκάλυπταν πως η κυβέρνηση του Nixon είχε πεί ψέματα για το τι πραγματικά συνέβαινε στον πόλεμο του Βιετνάμ.
Η υπόθεση έφτασε μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο, εκεί όπου η μάχη «άγγιξε» την Πρώτη Τροπολογία και την ελευθερία του τύπου.

Με λίγα λόγια, η ταινία αφηγείται την πολύ γνωστή ιστορία των “Pedagon Papers” που μέχρι και τη στιγμή ανάγνωσης αυτών των λέξεων είναι άκρως επίκαιρη, καθώς διανύουμε μια περίοδο που γίνονται παρόμοιες διαρροές ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μάλιστα μπορείτε να πάρετε και μια μικρή γεύση από την ταινία μιας που εδώ και λίγες ώρες το γύρω του διαδικτύου κάνει το πρώτο trailer, το οποίο μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Στη σκηνοθεσία, όπως προαναφέραμε βρίσκεται ο Steven Spielberg, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Liz Hannah και Josh Singer (Spotlight). Απο το τμήμα της μουσικής επένδυσης του φίλμ δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει ο θρυλικός John Williams, ενώ και στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο επίσης κορυφαίος και επι πολλά χρόνια συνεγράτης του Spielberg, Janusz Kaminski.

Το The Post θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες απο την 20th Century Fox στις 22 Δεκεμβρίου, αφετηρία τις οσκαρικής κούρσας….

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss