Πότε η γυναικεία τσάντα μπορεί να είναι επικίνδυνη για τα παιδιά

Φανταζόσασταν ποτέ ότι η τσάντα που κουβαλάτε συνέχεια μαζί σας θα ήταν επικίνδυνη για το παιδί σας; Κι όμως είναι. Δείτε γιατί.

Αυτό που δεν αποχωρίζεται μια μαμά είναι η τσάντα της. Μοιάζει με το τσαντάκι του Sport Billy ή την μαγική τσάντα της Mary Poppins. Είναι η τσάντα που κρύβει πάντα μέσα αυτό που χρειάζεται το μικρό της και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα παιδιά, γι’ αυτό και γυρίζουν γύρω της κάθε φορά που θέλουν να φάνε κάτι.
Ωστόσο, η τσάντα κρύβει και μερικούς κινδύνους για τα παιδιά γι’ αυτό και δεν πρέπει να τα αφήνετε να την ψαχουλεύουν μόνα τους.

«Αν το παιδί σας ψάχνει την τσάντα σας για ένα σνακ ή το αγαπημένο τους αυτοκινητάκι, ίσως να βρουν κάτι που δεν πρέπει», σχολιάζει ο Bryan Kuhn, PharmD, φαρμακοποιός και ειδικός στην εκπαίδευση σε θέματα δηλητηριάσεων στο Banner Poison and Drug Information Center και συνέχισε, «Αυτό που είναι επικίνδυνο για εκείνα μπορεί να σε εσάς να φαίνεται εντελώς ακίνδυνο».
Παρακάτω θα δείτε μερικά πράγματα που υπάρχουν στην τσάντα σας και που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο για το παιδί σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss