Πού να ταξιδέψεις το 2023 – To CNN «ψηφίζει» Θεσσαλονίκη

Καθώς η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών πλησιάζει η διάθεση για ταξίδια φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από ποτέ με το CNN να «ψηφίζει» τη Θεσσαλονίκη και ακόμη 22 πόλεις, ανάμεσα στις οποίες τα Φίτζι και η Τανζανία, ξεχώρισε το μέσο ως τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2023.

Όπως αναφέρει ο συντάκτης του CNN, Barry Neild, «η Θεσσαλονίκη είναι σίγουρα υποψήφια για έναν από τους καλύτερους προορισμούς για διακοπές στην Ευρώπη» καθώς, όπως αναφέρει, βρίσκεται κοντά στη δημοφιλή προκυμαία της, αλλά και σε όμορφες παραλίες και βουνά.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με αρχιτεκτονική, δέντρα, Ελλάδα Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

«Το τελευταίο διάστημα δεν λείπουν οι λόγοι για να επισκεφθείτε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, με μια τοπική γαστρονομική σκηνή βραβευμένη από την UNESCO, η οποία πρόσφατα γιόρτασε την ανακαίνιση και την επαναλειτουργία της αιωνόβιας αγοράς τροφίμων Μοδιάνο», αναφέρει ο Neild.

Και συνεχίζει: «Αν προσθέσετε και μια δημοφιλή προκυμαία και την εγγύτητα σε όμορφες παραλίες και βουνά της ενδοχώρας, η Θεσσαλονίκη είναι σίγουρα υποψήφια ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς για city-break στην Ευρώπη. Τι θα μπορούσε να την κάνει ακόμη καλύτερη; Τι θα λέγατε για ένα λαμπερό νέο σύστημα μετρό; Αν όλα πάνε καλά, τον Νοέμβριο του 2023 αναμένεται να εγκαινιαστεί η κύρια γραμμή ενός μεγαλεπήβολου έργου υποδομής που θα συνδέσει τελικά το κέντρο της πόλης με το διεθνές αεροδρόμιο. Τα τρένα χωρίς οδηγό θα μεταφέρουν τους επιβάτες μέσα από σήραγγες των οποίων η ανασκαφή έχει προσθέσει νέα εκθέματα στον ήδη πλούσιο κατάλογο αρχαιολογικών ανακαλύψεων της Θεσσαλονίκης, πολλά από τα οποία θα εκτίθενται σε ειδικά διαμορφωμένους μουσειακούς σταθμούς».

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με αστικός, γλυπτική, Ελλάδα Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Οι 23 καλύτεροι προορισμοί για το 2023, σύμφωνα με το CNN, είναι οι εξής:

  1. Πολωνία
  2. Δυτική Αυστραλία
  3. Λίβερπουλ, Αγγλία
  4. Τσάρλεστον, Νότια Καρολίνα
  5. Βίλνιους, Λιθουανία
  6. Φίτζι
  7. Manaus, Βραζιλία
  8. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
  9. Ρουάντα
  10. Γκέτεμποργκ, Σουηδία
  11. Ras al-Khaimah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  12. Λάος
  13. Gruyères, Ελβετία
  14. Μινεάπολη, Μινεσότα
  15. Μπογκοτά, Κολομβία
  16. Κοιλάδα Mustang, Νεπάλ
  17. Τανζανία
  18. Κάιρο, Αίγυπτος
  19. Naoshima, Ιαπωνία
  20. Μπελίζ
  21. Οαχάκα, Μεξικό
  22. Οττάβα, Καναδάς
  23. Ουγκάντα

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss