Πραγματικό «hangover» στην Ταϊλάνδη: Βρέθηκε γυμνός σε παραλία

Όταν η ζωή αντιγράφει τον κινηματογράφο

Ένας μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας βρέθηκε γυμνός σε μια παραλία της Ταϊλάνδης μετά από ένα «ολονύχτιο γαμήλιο πάρτι», λέγοντας στους αστυνομικούς ότι δεν θυμόταν τις προηγούμενες δύο ημέρες.
Ο άνδρας από το Epsom του Surrey, φέρεται να είχε μείνει ξύπνιος πίνοντας μπύρα και καπνίζοντας μαριχουάνα (είναι νόμιμη στη χώρα) σε ένα πάρτι για γάμο.

Ο 30χρονος βρέθηκε από έκπληκτους ντόπιους στο νησί Koph Samui.

Σύμφωνα με την Daily Mail ένας ευγενικός ψαράς προσπάθησε να βοηθήσει τον Βρετανό, ο οποίος φέρεται να έγινε επιθετικός. Στο άρθρο αναφέρεται ότι μεταξύ άλλων φώναξε «πήγαινε και συναντήσου με τον Θεό» ενώ τραβούσε τον ντόπιο στη θάλασσα στα ανοιχτά της παραλίας Maenam.

Πανικόβλητοι αστυνομικοί έφτασαν για να σύρουν τον άνδρα στη στεριά, αλλά στάθηκε γυμνός στην παραλία διαμαρτυρόμενος λέγοντας ότι ήθελε να κάνει διαλογισμό.
Το περιστατικό έφερε στο νου όλων την ταινία «The Hangover Part II», μια κωμική ταινία του 2011 με πρωταγωνιστές τους Bradley Cooper (Phil), Zach Galifianakis (Alan) και Ed Helms (Stu) για μια ομάδα φίλων που επισκέπτονται την Ταϊλάνδη για τον γάμο του Stu.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss