Πρέκας: «Η επανεμφάνιση της Μενεγάκη ήταν σαν την αγρανάπαυση στα χωράφια»

Ο Αντώνης Πρέκας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να σχολιάσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά σύντομα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στα τηλεοπτικά τεκταινόμενα.

«Η επανεμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη ήταν μια στρατηγική σαν την αγρανάπαυση στα χωράφια»

Όσον αφορά την επιστροφή της «βασίλισσας» Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση, ο Αντώνης Πρέκας σχολίασε: «Η επανεμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη που έγινε στο πλαίσιο ενός προσωπικού σχεδιασμού, μιας στρατηγικής κάτι σαν την αγρανάπαυση στα χωράφια».

«Η Ελένη έχει μαζί της ένα μεγάλο διαφημιστικό πακέτο, έχει ανταποδοτικότητα»

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Ελένη έχει μαζί της ένα μεγάλο διαφημιστικό πακέτο, έχει ανταποδοτικότητα. Μπορεί τα ποσοστά της να θεωρούνταν πολύ χαμηλά, τα προϊόντα όμως στην εκπομπή της έκαναν θραύση».

«Η τηλεόραση έχει τη δυνατότητα να επιβάλει πρόσωπα»

«Είμαι εναντίον της ανακύκλωσης των προσώπων»

Αμέσως μετά βέβαια, κάνοντας μια γενική τοποθέτηση για τη σεζόν που ξεκινάει, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Είμαι εναντίον της ανακύκλωσης των προσώπων. Η τηλεόραση έχει τη δυνατότητα να επιβάλει πρόσωπα».

«Εκείνη την ώρα οι γυναίκες δεν παρακολουθούν την τηλεόραση, αλλά την ακούν»

Επίσης, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την πρωινή ζώνη, ενώ όπως είπε έχει αλλάξει χαρακτηριστικά ο τρόπος που βλέπει τηλεόραση το πρωί το κοινό. Ειδικότερα: «Εκείνη την ώρα οι γυναίκες δεν παρακολουθούν την τηλεόραση, αλλά την ακούν».

«Είναι μαγαζί γωνία, έχει μια παράδοση»

«Φέτος τα πράγματα θα είναι δύσκολα»

Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Πρέκας, τόνισε πως ο κόσμος έχει κάποια φετίχ σε πρόσωπα, λέγοντας χαρακτηριστικά:: «Το πρωινό του ΑΝΤ1 πρέπει να αποδείξει ότι αντέχει. Είναι μαγαζί γωνία, έχει μια παράδοση. Όμως φέτος τα πράγματα θα είναι δύσκολα» είπε.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Πρέκας:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss