Premier League: Ο Πογκμπά έστειλε την Γιουνάιτεντ στην κορυφή, επέστρεψε στις νίκες η Έβερτον

Με γκολ του Πογκμπά η Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Μπέρνλι εκτός έδρας και έμεινε μόνη στην κορυφή της Premier League – Επιστροφή στις νίκες (2-1 την Γουλβς) για την Έβερτον

Η κορυφή της Premier League παρέμεινε… κόκκινη, αλλά με μόνο μία ομάδα να απολαμβάνει τη μοναξιά της… Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το γκολ του Πολ Πογκμπά στο 71ο λεπτό επικράτησε 1-0 στο «Ταρφ Νουρ» της Μπέρνλι, σε εξ αναβολής αναμέτρηση και για πρώτη φορά από την έναρξη της σεζόν βρίσκεται μόνη της στο ρετιρέ της βαθμολογίας, αφήνοντας στο -3 την πρωταθλήτρια, Λίβερπουλ, την οποία και θα βρει αντιμέτωπη την Κυριακή εκτός έδρας.

Ήταν το 4ο ματς μέα στο 2021 για τους «κόκκινους διαβόλους», με απολογισμό 3 νίκες και μία ήττα. Οι δύο για την Premier League (Αστον Βίλα, Μπέρνλι), η άλλη πρόσφατα στο Κύπελλο επί της Γουότφορντ, ενώ η μοναδική της ήττα ήταν αυτή από τη «συμπολίτισσα» Σίτι στον ημιτελικό του League Cup (0-2).

Στα… κανονικά ματς του πρωταθλήματος (18η ημέρα), η Έβερτον απέδειξε γι΄ άλλη μια φορά ότι εφέτος είναι δομημένη για μεγάλα πράγματα. Σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Premier League, όπως είναι το «Μολινό», επικράτησε με 2-1 της Γουλβς και παρέμεινε στο… κόλπο του τίτλου με -4 από την κορυφή.

Μετά από 17 αγωνιστικές (2 ισοπαλίες και 15 ήττες), η ουραγός της Premier League Σέφιλντ Γιουνάιτεντ «έσπασε το ρόδι» στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Νιουκάστλ στο εναρκτήριο ματς της 18ης αγωνιστικής.

Το «χρυσό» γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Σαρπ στο 72ο λεπτό με πέναλτι, ενώ καθοριστική στην εξέλιξη του αγώνα ήταν η φάση του 45ου λεπτού, όταν ο Φρέιζερ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή μέσα σε 4 λεπτά κι άφησε τους «ανθρακωρύχους» με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss